Att ha en 4-åring

I fredags fyllde min lille grabb 4 år. 4 år, alltså var har tiden tagit vägen? Han blev allt lite besviken för att han inte fick fler paket att öppna men sen kom pappan med den bästa paket och sen hörde vi inte mer om det där med fler paket. En cykel, en lika stor cykel som storebror med pinne där bak så pappa kan springa med honom. Lyckan lös ut genom hela pojken min. <3

DSC_9435 DSC_9447Det gick bra med morfar också, iaf en liten stund.

På kvällen var det tänkt att vi skulle åka till en restaurang i Karlshamn (Wägga) som tydligen ska vara något otroligt men tyvärr så hade de en konstig idé som jag aldrig någonsin stött på förut. Om man bokar bord där så får man inte välja från hela menyn utan bara några enstaka rätter där de flesta var laxrätter och inte alls skaldjur som de är kända för. Idiotiskt! Så det dissade vi och ordnade istället kräftskiva här på Landön. Det blev mycket trevligt och väldigt gott!

DSC_9460 DSC_9459 DSC_9456

En gång tidigare i mitt liv har jag ätit kronärtskocka och det var med min svåger här på Landön till en kräftskiva för si sådär 17-ish år sedan. Självklart hade vi det i fredags också. Så galet gott med lite smör på. Vackert också.

DSC_9471 DSC_9450 DSC_9449

Kräftor, räkor, vitlöksbröd och Tonys röra. Ja inte gick vi hungriga därifrån iaf. Tonys röra är en vitlöksröra som vi åt då för 12 år sedan när hela familjen var på Gran Canaria, vi vet fortfarande inte vad röran hette men servitören hette Tony och han visste att vad han än serverade för mat så ville familjen Nihlén ha vitlöksröran till. haha

Vi drack vi ju förstås också eller ja jag och mor drack iaf vitt vin. Ett ekologiskt vin som jag gillar i den röda varianten men just denna vita variant var sådär. Ett okej gott vin för under 100 kr, det finns en variant av det vita till och det ska jag testa vid ett annat tillfälle. Jag gillar ekologiska viner!

DSC_9453 DSC_9452Jag mår så väl när jag får umgås med de som betyder allra mest för mig, min familj. Min familj som älskar mig även när jag förtjänar det som minst.

DSC_9465 DSC_9463Och ja givetvis så var det fjantiga familjen som var igång. Mannen min körde en lektion i hur man skalar en kräfta och lilla mor studerade noga. Det blev mycket fokus på bajsrännan där ett tag. Sen hade han en djup diskussion med min syster och mor huruvida det var synd om kräftorna när de låg på vårt bord eller om det inte var synd om de längre. Han och svågern hade också skvätt-tävling dock helt ovetandes om att de skvätten mest lika mycket båda två. haha Mannen drev som vanligt med mig så att min kära syster skrattade så tårarna hotade komma. Ja det var alltså en sådan där vanlig knasig och alldeles underbar kväll.

Jag har inte ord nog till att beskriva denna sommaren, sommaren 2014 som skapade så många minnen. Jag tror aldrig att jag har varit så lätt om hjärtat och lycklig som jag är nu.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.