Att lyfta sig själv 


I några år nu har jag försökt leva efter det du sänder ut är det du får tillbaka. Att peppa andra, att sprida godhet, att ge stöd utan att kräva något tillbaka för att det behövs i universum. Nu har jag börjat jobba med Forever och jag träffar många kollegor, jag träffar människor med samma grundtanke i ett världstäckande företag som genomsyras av tänket det du sänder ut är det du får tillbaka. Det är så himla skönt! Det är härligt att inte behöva vässa armbågarna.


Jag längtar till eventet i Göteborg! Ett event på två dagar, två dagar fyllda av positivitet och glädje. Snacka om boost!


I’m Forever Living!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.