Att ta tag i det där

Att ta tag i det där skitet som ska på tippen är så himla tråkigt! Jag tycker det är kul att röja och städa men att ta hand om det som jag röjer bort och städar undan är så galet tråkigt. Bland det tråkigaste som finns faktiskt, på riktigt.
Att ta tag i det där Att ta tag i det där Att ta tag i det där Att ta tag i det där

Rådhusvinet breder ut sig och börjar så smått skifta till röda blad istället för gröna. Det är så vackert och jag måste tacka Emma för att hon gjorde mig uppmärksam på Rådhusvin!
Jag älskar hur Rådhusvinet har växt ihop med pelargonerna. Pelargonernas runda former mot Rådhusvinets kantiga former.
Att ta tag i det där Att ta tag i det där Att ta tag i det där
Att ta tag i det där Att ta tag i det där

I växthuset fortsätter det att finnas saker att känna lycka över. Jag bara ler när jag ser hur avokadon och citronträdet växer, båda som jag har satt från kärnor. Barnen tycker också att det är kul. Snart är det dags att plantera om och ta in för vinterförvaringen. Jag älskar att ha mina blommor inne under vintern, det gör att hemmet känns så mycket grönare och friskare. Jag brukar spraya växterna med ljummet vatten så får de den fuktigheten som de behöver.
Och igår jublade jag högt, mitt fikonträd som jag köpte i början av sommaren bär frukt!!! Underbart!Att ta tag i det där Att ta tag i det där Att ta tag i det där

Sen pratar jag lite med blommorna i trädgården, precis som farmor har lärt mig, och berättar hur mycket jag tycker om dem. Jag drar fingrarna över blommorna och försöker ta in så mycket sommarkänsla som möjligt. Jag tänker precis som ett av mina favoritcitat av Ernst

Jag vill ha sommar över precis hela kroppen, inte bara doppa tårna i den

Jag tar in så mycket sommarkänsla som möjligt för nu är det inte långt kvar innan hösten är här. Imorgon är det dags för inskolning på fritids för min lille älskade Skrutt. Nu börjar han skolan och småbarnslivet är över och vi går in i en ny fas i livet. Nu blir det till att ta tag i det där med läxor fullt ut. Livet går alldeles för snabbt så det gäller att inte längta sig vidare utan njuta av dagarna som går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.