Behov av förändring

  
Med allt som händer i vår värld så känner jag ett större behov att ha vårt hem i ordning och mysigt. Mer vitt, mer ljust mer inbjudande. Ytterligare en ängel har fått flytta in, de är så vackra så jag skulle kunna ha ännu fler. Ängeln jag köpte idag hade jag tänkt att Alfred skulle få ha på sitt rum men när kravet var att han skulle städa så tyckte han att änglarna skulle bo ihop. Smartrumpa! Haha 
 Min vackra höstlykta har fått flytta in i skåpet och ge plats åt min underbara decemberlykta som jag fått av Frida.   

Änglar får mig att tänka på min barndom och på mormor, änglar gör mig trygg. Det ligger något tryggt över änglar för mig. Kanske är det för att det alltid kommit fram änglar till julen, kanske är det min kristna barndom, kanske är det att änglar oftast framställs som milda och vackra ja inte vet jag men det är något tryggt över änglar. Guds änglar de vakar i mörkret kring mig så minns jag mor sjöng för mig när jag skulle somna. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.