Big, blonde and beautiful

Big, blonde and beautiful sjunger Queen Latifah i Hairspray och jag försöker ta den strofen till mig. 


Det går sådär bra med det just nu. Jag ser bara första ordet. Jag har börjat följa en del starka, vackra och stora kvinnor på IG och det gör stor skillnad på hur jag ser på mig själv. Gemensamt för kvinnorna är att de alla har något tungt och svårt som de har gått igenom tex ett svårt förhållande till någon, en sjukdom eller en stor förlust etc. Jag har inget sånt, jag har alltid varit stor.  Kanske är det därför jag oftast inte tänker på hur stor jag är? Att jag fastnat på att jag är tjock nu är för att studerar mig själv på ett helt annat sätt än jag gjort tidigare samt att jag mår lite svajigt och då blir jag alltid självkritisk. Det jag måste ta fasta på är att tjock är inget som är rätt eller fel. Tjock är ett adjektiv precis som kort, stark och grön är dvs ord som beskriver. Vi lägger inte värderingen rätt/fel i de andra orden så det måste vi sluta göra med tjock/smal också. Eller jag måste det iaf. 


Big, blonde and beautiful!

4 kommentarer

  1. Mycket hög igenkänningsfaktor på det du skriver!
    Jag tycker att du är skitsnygg och har alltid så piffiga kläder här på bloggen!
    Hälsar Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.