Blå blå himmel

Blå blå himmel och hav eller nja det är ju en insjö om än Skånes största.
Blå blå himmel Blå blå himmel

En dag som igår lockade många till badplatsen i Sätofta. Själv är jag ju en havsmänniska men att köra båt och åka ring funkar bra i sjön också, påstår maken min.

Jag hade packat picknick-korg dvs kaffe, vatten, tidning och en stor pläd att ligga på. Jag är inne i ett skov just nu så att åka ring är inte att tänka på, knappt ens att åka båt.
Blå blå himmel Blå blå himmel

Det var ovanligt många båtar som sjösatte igår, det var väl det fina vädret som lockade ut alla. Vi brukar inte vara där och köra mitt på ljusa dagen när alla badar som mest. Båtplatsen är badplatsen om än den skiljs åt av brygga så är ju barn som barn är och det badas på båda sidorna. Inte är det ett bra ställe att sjösätta heller för det är alldeles för grunt för att sjösätta. Ja om man inte är antingen en galning eller har en hög bil så man kan baka längre bak eller tja bara inte bryr sig om hur man gör. Min kära make är motsatsen till alla punkterna, liksom många andra. Det tar tid att få i båten, det är rätt mycket slit men det går. Fast jag är ju till noll, nada nytta en dag som igår.

Nåja båten kom både i och upp så det gick ju. Sen körde de ring så de kom tillbaka med leendena klistrade i öronen. Hej vad det går nu sedan maken har pillat med motorn.

Eller ja den gick tills jag sa att jo en liten runda med båten vill jag nog ha innan vi åkte hem. Då la motorn av och vi fick paddla oss in till land. WooHoo

Jag säger ju det, båten är den dyraste älskarinnan som maken min någonsin kommer ha. Konrad (ja vår båt heter Konrad) har kostat mer pengar än vad han är värd, han har krävt maken mins fulla uppmärksamhet ofantliga gånger och han surar när jag är med. I get it! hahahaha

Blå blå himmel

Vi hade en härlig dag på stranden! Vi var alla lika trötta igår och somnade snabbt. Sol, vind, vatten och friskluft är det bästa sömnmedlet man kan ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.