Blommor gör mig glad

| 14 kommentarer

När vädret gör mig deprimerad så får jag hitta något som gör mig glad.

Lycka i en plastväska

Tyvärr så var alla blomsteraffärer stängda när jag fick mitt ryck så det fick bli inköp på Citygross. Tycker egentligen inte om att handla blommor i en matvarubutik eftersom jag vill ha kvar butiker av alla slag. Men men denna gången fick det bli Citygross då hjärnan skrek över något trevligt.

Det blev två krukor med blandad kompott. Tyvärr så fungerar inte solcellslamporna jag köpte på Citygross och jag har inte orkat reklamerat dom. Jag vet att jag borde göra det men musten gick lite ur mig när dom inte fungerade. Visst det är inga stora summor men saker ska fungera, så är det bara.

Palettblad från Popprinsessan

Lite vackert behövs alltid vid framsidan av huset även om rosorna står i blom och är vackra.

Rosmarin, basilika och fransk dragon

Jag blev också färdig till att plantera mina örter. Ingen sommar utan fransk dragon! Förstår ni hur gott det doftar när man drar handen över denna krukan!

Jag vill alltid ha dill, gräslök, korianders och fransk dragon vid grillen under sommaren. I år har jag då även rosmarin och basilika. Nu hoppas jag även att jag ska kunna få dessa att överleva efter sommaren.

Brukar ni plantera örter på sommaren?

Nu har du chansen att vara nr. 1

14 kommentarer

 1. Trist med solcellslamporna men jag säger som du ibland orkar jag inte reklamera. Palettblad är roliga för de är så enkla att ta sticklingar utav.

 2. Men vilka underbara blommor du har ser underbart ut fina du <3

 3. Snygg färger som du fick hem. Snyggt!
  Örter är ett måste och dragon och Rosmarin är favorit
  Kram Kajsa

 4. Planterar gärna örter, men är ganska dålig på att faktiskt använda örterna sedan. Skitdålig rent ut sagt. Hur använder du dragonen? Tänker ju bara bea, som jag visserligen älskar, ha ha!

 5. Jag har aldrig köpt blommor i matbutiker brukar göra det i blomaffärer. Men oftast så brukar jag få blommor. Fina blommor du hittade. Dill och gräslök är så gott 🙂

 6. Härligt med lite blommor som gör dej glad 💕🌸

 7. ja man får göra allt av bästa världar så är det ju och idag är det soligt och fint här

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.