Humöret dalar

Mitt humör dalar, mungiporna är nästan nere vid knäna.

Är det juli eller oktober?

Jag vet, jag vet det är inte lönt att sura över vädret men det retar mig att det regnar och att jag inte får klaga på vädret. När det var soligt och varmt och jag mådde bra då fick minsann andra klaga så in i h*e på att det var hemskt, att de inte kunde sova osv osv. Skulle jag nu säga en enda negativ sak om vädret så får jag nerkört i halsen att naturen faktiskt behöver regnet och de äldre för inte dör av värmeslag nu. Ja det är väl jättebra att ingen dör av värmeslag och ja det vet jag väl att min trädgård gillar regnet. Men kan jag någon förbenad gång få klaga och säga att jag vill må bra? Jag mår inte bra i regn och rusk.

Jag vill ha soliga dagar fyllda med sol, värme, skratt och bad. Köra fötterna i den varma sanden och svalka mig i havet.

Varför är det okej att gnälla på värmen men inte då regnet?

På torsdag åker vi iaf hit igen, till havet.

10 kommentarer

  1. Ja vädret är tråkigt nu och man drömmer dig bort lite. Härligt att åka till havet iallafall ?

  2. Tycker att de som vill gnälla på vädret får gnälla på 🙂 Föredrar själv sol, men beroende på aktivitet kan det vara skönt med en regnig dag ibland. Fast inte en hel vecka… På tal om det behöver jag köpa nya regnkläder till mig och barnen. Tänker att om jag gör det så blir det sol!

    • Hahaha då hoppas jag att du hittar regnkläder snabbt!
      Jag tycker det är fullständigt meningslöst att klaga på vädret men jag folk i min omgivning som tycker att det är tillåtet att klaga när de inte gillar vädret men skulle jag klaga när jag inte mår bra av vädret så får jag höra att jag inte ska klaga. Så egentligen klagar jag inte på vädret utan på att folk är så okonsekventa.

  3. Jag tyckte det var skönt dom första dagarna men nu tycker jag att det börjar bli lite mycket regn. Jag vill också ha tillbaka värmen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.