Det är söndag i det Nihlénska hemmet

Det är söndag i det Nihlénska hemmet. En sån söndag då vi inte gör något särskilt alls.Det är söndag i det Nihlénska hemmet Det är söndag i det Nihlénska hemmet

Kärlekens telefon pep och han fick sticka till jobbet så barnen och jag tog frukost framför Fångarna på Fortet (alltså den som kom på play-funktionen är värd sin vikt i guld!). Det blev många koppar te och ja jag dricker fortfarande te. Det är söndag i det Nihlénska hemmet

Det var grått och rätt trist i morse så jag hoppades på en riktig höstdag men ack nej det blev ju varmt iaf så nu sitter jag här i mina jeans och är alldeles för varm. Jag som längtar efter tjocka koftor, boots, halsdukar och vantar. Ja jag vet att jag inte ska längta mig bort men jag älskar hösten och jag älskar när årstiderna skiftar.
Det är söndag i det Nihlénska hemmet Det är söndag i det Nihlénska hemmet

Pojkarna har sprungit upp och leker för fullt. Det må vara jobbigt ibland att ha barnen så tätt men det är en otrolig gåva också för de har alltid en kompis att leka med eftersom de tycker om samma saker.
Själv sitter jag och tittar på Hjälp! Jag har inget att ha på mig och jag suckar för jag vill också ha hjälp med min garderob! Fast å andra sidan så tror jag faktiskt att jag kan själv men det hade varit riktigt skoj att få bli stylad! Jag vet att jag behöver rensa ur min garderob men jag orkar inte. Jag vet att den klädstilen som jag “tvingas” in i nu är inte min stil. Jag är inte den som gillar att gå i jeans och en t-shirt, jag gillar en mer dressed up look men det passar inte på förskolan. I fredags när jag kom hem bytte jag direkt till en klänning och öste på med smycke bara för att få känslan av mig själv. Vi skulle bara på innebandymatch men jag ville verkligen gå som mig själv och inte som “fröken”. Jag tappar mig själv när jag inte klär mig så som jag trivs. Jag tycker om när kläder, frisyr och sminkning speglar ens personlighet.
Jag gillar när man mixar stilar t.ex. jeans och en snygg skjorta, kostymbyxor och en t-shirt med snyggt fall, en klänning och sneakers. Jag har alltid älskat klackar men eftersom min kropp typ dör när jag går i klackar så har jag fått tänka om där. Ballerinaskor får också väljas bort för annars kan jag inte gå dagen efter. Sneakers är alltså min nya sko-hang up. Det kan vara så jag kanske blir med ett par höga sneakers nu i höst.
Idag har jag jeans, t-shirt och kofta för det är min variant av mysdress, mjukisbrallor har jag kanske 3 gånger per år och då har jag nog tagit i. Det är söndag i det Nihlénska hemmet och då kan man ha mysdress och vara utan smink. hahaDet är söndag i det Nihlénska hemmet

Idag är min första söndag med riktig söndagskänsla sedan jag blev sjukskriven för snart ett år sedan. Jobbet kanske inte är det jag drömmer om men det är så galet skönt att jobba igen!
Nä nu blir det lite mer te och lite mer soffhäng för det är söndag i det Nihlénska hemmet.

2 kommentarer

  1. Det längtar jag efter. Ett jobb där jag kan klä mig som jag vill och inte i arbetskläder som jag är tvingad att ha på mig för att företaget har en viss klädkod. Som är pikétröja och arbetsbyxor. Blä!

    • Jag har ju haft ett jobb där jag kunde klä mig som man gör på ett kontorsjobb (inte krav på kavaj dock) och det känns jättekonstigt att inte kunna “hoppa i vad som helst” nu när jag är på fsk. Men men det får vara som det är.
      Måste vara tråkigt att alltid ha likadana kläder. Kan tänka mig att kläder blir ännu roligare och viktigare på fritiden då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.