När ens gudmor är nagelteknolog

När ens gudmor är nagelteknolog i Lund så kan man få sig en riktigt trevlig eftermiddag.När ens gudmor är nagelteknolog När ens gudmor är nagelteknolog När ens gudmor är nagelteknolog När ens gudmor är nagelteknolog

Eftersom vi var lite tidiga så passade vi på att prova lekplatsen på Sockerbruksområdet, tror parken heter Bjeredsparken. Pojkarna tyckte att lekplatsen var toppen och jag förstår dem för där var roligare saker än på lekplatserna som vi brukar gå till.
När ens gudmor är nagelteknolog När ens gudmor är nagelteknolog

Malin satt med en kund som fick Lilly Nails nya Chrome-serie. Så himla läckert! Man målar nageln i någon färg (här är grunden svart) och sedan när det härdat så duttar man på ett pulver (det blir glitterpulver överallt typ) och poff så har man en chromad nagel. Så himla häftigt!
När ens gudmor är nagelteknolog När ens gudmor är nagelteknolog
Jag är inte som alla andra utan jag tycker att Malin gärna får skoja till det med mina naglar. Ska jag ha fejknaglar så kan det lika väl synas att det är fejk! Inte för att Malin inte gör ett gott arbete men de flesta väljer nog inte att ha olika färger på naglarna. Jag valde Black Cherry (vänster lillfinger och pekfinger samt höger tumme), Asphalt (vänster tumme, långfinger och ringfinger på höger hand), silver chrome (höger pekfinger och vänster lillfinger) och något som heter Cat eye i färgen petrol (höger ringfinger och vänster pekfinger).
När ens gudmor är nagelteknolog
På tummarna gjorde Malin även lite löv då jag egentligen ville ha hösttema. Alltså jag lovar varenda gång VARENDA gång jag är hos Malin så ändrar jag mig från det jag hade tänkt från början. haha Hon har för mycket roliga saker helt enkelt! Nästa gång ska jag låta Malin välja fritt vad jag ska ha, helt fritt så jag inte försvårar och kladdar till det för henne. Eller ja jag har ju sagt det förr men nästa gång då ska jag inte bestämma något mer än längden, tror jag. haha
När ens gudmor är nagelteknolog När ens gudmor är nagelteknolog

När ens gudmor är nagelteknologi så vore det ju väldigt konstigt om man inte fick manikyr då och då så det fick grabbarna. Vincent var först lite tveksam för han ville inte ha sådana naglar som mamma har, ehhh nä. Efter lite förklarande så förstod han och ja det var mycket bättre att få manikyr av gudmor än att pappan klipper naglarna. När ens gudmor är nagelteknolog När ens gudmor är nagelteknolog

Alfred däremot ville ha naglar som mamma! Han fick själv välja vilket lack (vanligt nagellack) han skulle ha och han valde glitter, det är ju verkligen mammas gosse det! Jag vet inte vem som var mest koncentrerad, han eller Malin. Haha
När ens gudmor är nagelteknolog

Sen fick vi alla vänta medan Alfred satt där och spretade med sina små fingrar för att lacket skulle torka. Så är det när ens gudmor är nagelteknolog!
Oj vad jag älskar denna nyfikna lilla unge!
Kvällen avslutades med mat och sedan ett lyckat besök i stadsparken i Lund för ja det är där som Pokémons bor. haha

Vill ni se mer av vad Malin så kan ni följa henne på Instagram @beautylicious.nails

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.