Det är synd om mig!

Min älskade barn har varit givmilda. Både jag och min far har fått ögoninflammation. 🙁 Sist jag hade ögoninflammation var den 14 juli det året som Frankrike firade 500 års jubileum av Franska revolutionen. Jag blev då inlagd på sjukhuset i ett isolerat rum. Jag fick inte lämna rummet på en vecka. Inget kul alls kan jag meddela. Jag fick en kletig salva i ögonen på kvällen och den gjorde så att jag inte kunde öppna ögonen. Sköterskorna läste Ture Sventon för mig minns jag. Mor jobbade och när hon gick av sitt pass så gick hon in i mitt rum och sov på extra sängen. När jag började tillfriskna så hissade jag upp sängen så högt det gick och sen fick jag inte ner den, där var visst en säkerhetsspärr man skulle trycka in. *s*
Tanken på en vecka på sjukhuset är… magrande?! En vecka med sjukhusmat hade nog gjort att jag hade gått ner lite i vikt. *s* Fast jag kanske ska se det som en semester? Bantningsläger? *s* Nä jag hoppas att jag slipper sjukhus för jag får ångest av att bli inlagd.

Men så här ser jag ut idag. 🙁

Det gör ont! Jag kan inte se ordentligt. Det är synd om mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.