Gnällspik och sjukfia

När jag blir sjuk är det synd om mig! Jag blir en gnällspik helt enkelt eller jag gnäller kanske inte så mkt men jag tycker rysligt synd om mig själv. Som mamma är det ju inte direkt så att man kan göra som man gjorde förr och ligga i soffan och vara sjukfia tills man mår bra igen. Men igår fick jag chansen att göra ngt liknande iaf. Jag gick hem till mina söta ( ), fick fika, middag, fika, barnvakt och en timmes sömn! Det var helt underbart. Det är tur att jag har så snälla föräldrar som inte bara bor nära utan även är gamla att dom gått i pension så dom inte har ngt bättre för sig än att finnas där för mig. 😉

Nu vet ni i.af. anledningen till att jag har varit tyst (nå ja bloggtyst) en hel dag. Jag lovar att komma tillbaka med starka och friska tag snart igen. Blogglistan och Fotolistan finns in mitt huvud hela tiden, jag planerar för en bra comeback. 🙂

Morsning korsning gott folk!

4 kommentarer

 1. Yeah !! a comeback.. i stor stil åter uppstår den stackars lilla sjuklingen!
  Hoppas det du blir kry snart !!!
  Kramis

  • Ja det är verkligen drygt. Men jag har bestämt mig för att jag är starkare än förkylningen och trotsar därför. 🙂
   Kan ju inte vara sjuk när det är kalas dags. 🙂
   Kram och tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.