Du älskade lilla blomma

Du älskade lilla blomma! Du älskade lilla blomma Du älskade lilla blomma

I fjor planterade jag stockrosor, fick plantor av en väninna. Inget händer i fjor mer än att de växte som grönaspjut. I år däremot… De står i blom! Jag har mörkrosa, jag har ljusrosa och jag har vinröda. Underbart! Jag har några till som bara står i knopp så jag vet inte om jag kanske rent av får fler färger.

Det är en farmorblomma!

Du älskade lilla blomma

Jag vet inte varför men jag tänker på farmor när jag ser stockrosor. Kanske hade hon såna utanför köksfönstret? Kanske är det för att jag ofta med farmor och farfar hos vänner till dem som hade den gamla typen av trädgårdar.

Du älskade lilla blomma

Du älskade lilla blomma! Jag kan stå och titta på dem länge, tänk så komplex vår värld är. Komplex men vacker!

Du älskade lilla blomma

Det är verkligen en färgprakt i min trädgård i år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.