En fungerande, snabb frukost

En fungerande, snabb frukost som inte är mackor har jag efterlyst länge. Jag har fått tusen förslag från er genom alla år som jag har frågat efter tips. Nu har jag insett att det handlar inte om att hitta den perfekta frukosten utan en fungerande, snabb frukost som passar just nu. Jag blir lätt uttråkad, även när det gäller mat, så jag kan inte äta samma frukost varje morgon i resten av mitt liv. Urtråkigt! En fungerande, snabb frukost En fungerande, snabb frukost

Just nu är jag tillbaka till frukosten som jag fastnade för på Clarion Stockholm när jag var där så ofta att det kändes som hemma. Kvarg med nötter och frö, lite honung om jag vill festa till det. Det fungerar, det är snabbt och det är gott. Så nu är detta min frukost tills jag har ätit det så mycket att jag inte ids se åt nötter och frön igen. Och te, jag måste ha te på morgonen! Kaffedrickandet har minskat ja det har faktiskt mer än halverats sedan jag slutade på Skatteverket. Just nu har jag snöat in på Yogi Tea Green Chai, så galet gott.

Idag var det solrosfrön, sötmandlar och beepollen på Yoghurt Kvarg från Hjordnära (bästa kvargen/yoghurten).

Nu är det snart dags att göra mig klar för snart bär det av till Lund för att bli piffad av Malin. Sen har min kära systeryster även lovat huliganerna att de ska få gå Pokémonjakt med henne så det blir det också. Förhoppningsvis blir det uppehåll, inga problem att vistas i Lund (Påven var ju där igår och är Malmö idag) och en eller två koppar kaffe. Ja det blir allt en bra dag!

Ha en fin tisdag gott folk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.