En helt vanlig ovanlig tisdag

Min helt vanliga tisdag blev ovanlig då vi fick en liten söt övernattningsgäst.

Gammelmosters hjärta ville sova över och det fick han ju så klart, jag är ju ledig om tisdagarna. Han skulle så klart sova på Affes rum. Stökigaste rummet i hela lägenheten men luftmadrassen fick plats.

Han var något trött imorse när jag väckte dem. Han gick ju och la sig när Affe gick och la sig så han fick vara uppe bra mycket längre än han brukar vara. Ja det har ju förstås inte märkts på honom för det är fullt ös medvetslös och mundiarré på det. Haha

Vi har tittat på Lejonkungen (den “riktiga”) och då passade Lias på att filma lite så han skulle komma ihåg Hakkuna Mattata. Hahaha underbara unge! Sen har han badat två gånger, lekt med hundarna, varit racerbil, följt med mig till vårdcentralen, ätit tre gånger, legat och tittat på sin telefon, bakat chokladbollar och spelat en och samma Alfons Åberg sång gång på gång. Så min vanligtvis lugna tisdag blev allt annat lugn. Men vad jag älskar den pågen!

Tulpaner tulpaner tulpaner

Igår gick jag förbi Linas ljuvliga butik och såg en fantastisk bukett med tulpaner. Då var jag för trött för att gå inom och handla mig en bukett men idag orkade jag! Jag köpte inte den vackra buketten, jag skiter liksom inte pengar. Men jag köpte mig dock en fin bukett om nåt något enklare.

Årets första bukett tulpaner är inköpta, det lär bli fler i år. Älskar blommor! Jag brukar köpa vita tulpaner när julen är undanplockad men det fick bli dessa gul/rosa för jag föll helt för dem.

Har du någon särskild rutin när julen är undanplockad?

8 kommentarer

  1. Nä, jag har inga rutiner när det gäller nånting 😛
    Men blommor gillar jag och får en bukett varje fredag av maken. Men nu har jag faktiskt sagt ifrån, vi måste spara pengarna.

    • Oh så fint av honom! Vilken lyx att få blommor varje fredag. Men ta inte bort det helt, han kan få köpa det en gång i månaden iaf. 😉

  2. Vilken liten nattgäst ni fick. Förstår att det är svårt att säga nej där. Tulpaner hör allt våren till, och det blir ett par buketter den här tiden. Har redan köpt min första, men det är definitivt inte den sista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.