Oh what a day

Jag hann inte mer än till jobbet förrän jag var igång “eldad”. Man kan ju lätt säga att jag tar mitt arbete på största allvar. Man kan också säga att jag var korkad som inte tog skolan på lika stort allvar. För nu har ytterligare en dag gått där jag svär över att jag inte är jurist.

Det var så skönt att komma hem idag, här är hyfsat tyst, varmt, finns gott kaffe och ingen lång kö som väntar på mig. Idag har jag jobbat mot Malmö så jag har haft fullt upp hela dagen. Det är kul men jag känner hur det tar av min energi. Framförallt tar det mycket energi när tekniken strular. Är det något som jag verkligen blir frustrerad över så är det teknik som inte fungerar. Hur kan jag lägga så mycket energi på ett dött ting?

Jag har lekt lite med min lilla kamera, kanske skulle ta och lära mig fota med den. Den är enkel att ha med sig och den kan jag hålla i, den är knappt tyngre än min mobiltelefon. Tulpanerna är bra att öva på. Lias och Affe provade också att fotografera tulpanerna men det blev lite hmm annorlunda foto. Haha

Gud så trött jag är! Jag kan inte hålla mig vaken. Satte på lite musik för att pigga upp mig men det hjäper inte, inte heller kaffe hjälper fast det trodde jag inte heller att det skulle göra, dricker det för ofta för att få en kick av det. Har du något bra tips på att hålla sig vaken?

Lite svårt att få till blogginlägget idag. Sid är väldigt närgången och tycker att jag ska mysa med honom i stället. Haha Imorgon kära Sidis då ska vi mysa, hela dagen lång.

Ljuset

Kan vi bara ta en liten stund och tala om ljuset? Alltså det är inte mörkt när jag går från jobbet längre. Det är ett fantastiskt löfte om att ljusare och varmare tider kommer. Jag inser aldrig hur mycket jag saknar ljuset förrän så här års. Ljusstakarna är borta och det är bara mörkt och kalt, då kommer saknaden fram. Igår var himlen helt fantastisk!

Jag satt i soffan och bara tittade på himlen. Så galet vacker och ändå lyckades jag inte fånga ljuset exakt.

Hur har du det? Har du fått känna av den härliga känslan av att det är ljust när du går hem?

10 kommentarer

 1. Har varit en del tekniskt på jobbet idag, andra som haft problem och jag fått lösa 😉.
  I morse behövde jag knappt ha helljuset på när jag körde till jobbet ❤️ ljuvligt! Väntar på solen som ska visa sig på fredag…

 2. Om det är något som verkligen kan reta upp mig så är det teknikstrul, ja jag är nog allergisk mot sådant😆😅 Så mysigt ändå med en liten Sid som vill vara med och skriva blogginlägg. Jag har tyvärr inget bra tips på hur man håller sig vaken. Men jag har också märkt att ljuset återvänder, och det är såååå efterlängtat!😄

 3. Det är nog många som ställt samma fråga. Varför tog jag inte skolan på lika stort allvar 🙂 men nu är det så. Visst är det härligt då det går åt rätt håll? Det där mörkret är inte så roligt. Man hinner ju knappt blinka innan dagen är över.

  • Som tur är så kan man ju plugga som vuxen också, om man nu har den orken. I teori så hade varit galet kul att sätta mig i skolbänken igen men i praktiken not so much för jag är inte bra som student.
   För varje dag blir det lite lite ljusare

 4. Ja jag borde oxå tagit skolan på allvar. Då hade man nog kunnat fått jobb lättare el något. Men man få acceptera de saker som varit.

  • Det är nog många som känner som oss. Att få jobb idag är inte lätt oavsett om du har tagit skolan på allvar eller inte. Men gymnasiekompetens är ju väldigt bra att ha. Och som tur är så kan man ju plugga även som vuxen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.