Ett par byxor, 4 outfits

För att bygga upp en välfungerande garderob är det viktigt att man väljer basplagg som man sedan bygger upp garderoben kring. Idag kör vi ett par byxor, 4 outfits.
För ett tag sedan klickade jag hem ett par skinnbyxor (ja inte äkta skinn för det har jag bara fundera kring, mycket!) och jag lovade er på Instagram att jag skulle visa några olika kombinationer.

 

Ja jag är ju inte fri från the man cold men jag är ledig idag så jag slängde ihop lite outfits. Slängde ihop och slängde ihop, jag har funderat på de ett tag.
ett par byxor, 4 outfits

Här är outfiten som jag köpte ihop med tanke på att göra en vanlig outfit lite roligare dvs tröja och kofta men med roligare byxor.
Skorna har jag haft sen länge tillbaka och kommer från Ted & Muffy. Måste flika in att Ted & Muffy är skitbra för där kan man beställa skor utifrån hur du ser ut dvs smal eller bred fot, omfång på vaden osv. Sjukt bra och det är därifrån som min stövlar kommer, priset är inte högre än vad det är på andra stövlar och skor i skinn.
Den här outfiten funkar i många läge, i skolan, på jobbet (ja beroende på vad man jag jobbar med), på bion, på bloggträffen ja ni hänger med. En outfit som funkar när man vill vara snygg men inte uppklädd.
ett par byxor, 4 outfits

Om man vill ha lite mer uppklätt än kofta så kan man byta ut tröja och kofta mot en tunn blus. Och hörre ni glöm det där med att man inte kan blanda svart och blått, går hur bra som helst! Som nu vet är jag tokig i sjalar så jag sätter alltid till en sjal men det går givetvis minst lika bra att ösa på med andra accessoarer.
Här har jag satt till ett par boots för det är vad jag gillar så här på hösten men om man vill och kan så ta gärna ett par högklackade skor.
Sjalen minns jag inte var jag köpte någonstans, köper sjalar överallt och ingenstans.
ett par byxor, 4 outfits

Om man vill så kan man även köra på med lite mer skinn och känna sig lite rockig. Här ser jag mig själv i en kaxig frisyr med kraftig make up. Kanske en kväll när man ska på Rock of 80’s hehe
Jackan har 13 år på nacken men rockar vidare, kommer danska märket Friendtex. Skorna är köpta sedan innan på Bon’a Parte ett par byxor, 4 outfits ett par byxor, 4 outfits

Vill man så kan tona ner det lite så det ser ut som ett par helt vanliga svarta byxor och vit skjorta men ändå med en twist. Återigen så kan man leka med outfiten med t.ex. annorlunda skor eller varför inte knyta en sjal med en slipsknut.
Sjalen har jag köpt på Blomsterverkstan för många år sedan.

Alla kläder kommer från Ellos men från olika tidpunkter förutom i de fall där det står att det kommer från annat håll.
Detta är, återigen, inget samarbete med Ellos men jag hyllar Ellos som har snygga kläder, bra priser och hållbara kläder även för oss som drar en större storlek. Ingen plussize-hörna här inte, man hittar allt under samma kategori men kan givetvis minska sökningen genom att antingen gå till kategorin We love Shapes 42-60 eller helt enkelt bara söka på kläder i sin egna storlek. Heja Ellos!

Nästa gång det är dags för outfits-tips så hoppas jag att jag har en fjärrkontroll till kameran igen så ni kan få se hur kläderna ser ut på.
Hoppas ni uppskattade outfitsen och fick lite inspiration av hur man på ett par byxor får 4 outfits.

2 kommentarer

 1. Kul att du bjuder på outfits. Så snyggt med skinnbrallor. Jag är dock för mesig för att bära det själv. Önskar dig en fin helg. Kram Anette

  • Tänkte jag skulle göra såna här inlägg då och då för att visa på hållbarhet dvs hur man kan bygga upp sin garderob utan att behöva 10 byxor och 20 skjortor osv.
   Äsch det är bara ett par byxor, behövs inte mycket mod för att bära byxor. Prova ett par i affären en gång!
   Ha en härlig helg!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.