Första dagen är gjord

Första dagen är gjord och det har varit jättebra! Nu visste jag redan innan att detta skulle bli för det kände jag redan när jag var på intervjun. Nu gör jag bara min internutbildning i Hässleholm för jag ska jobba i Eslöv men det känns bra där också!
Första dagen är gjord Första dagen är gjord

Det är så härligt att jobba igen, känna att jag tillför något. Känna att jag får använda min hjärna! Jag inser nu hur mycket jag har saknat att ha ett servicejobb. Det där skrattandet som fattades mig när jag jobbade i Malmö den sista tiden, det skrattandet som vi hade på Skatteupplysningen, det har jag haft idag. Serviceyrke är roligt!
Första dagen är gjord Första dagen är gjord

Igår tog jag med mig kameran på en av rundorna med Sid, det var kallt och vackert. Jag var så säker på att snön skulle falla men det gjorde den aldrig, det blev plusgrader istället. Ska det bli en grön eller en vit jul i år? Vad tror du?
Idag när jag kom till Hässleholm köpte jag mig en chailatte, smakar jul, och gick ut i ett mörkt Hässleholm som lystes upp av fin julbelysning. Jag älskar denna tiden på året! Det gör mig inget att det blir mörkt för vi har ju all den vackra belysningen som lyser upp.
Sen gör det ju inte ont att vara i Hässleholm som är större än Höör och då bjuder på ett annat utbud av liv och rörelse. Affärer att titta i, restauranger att utforska och gamla byggnader att titta på. Jag gillar Hässleholm, det har jag alltid gjort.Första dagen är gjord Första dagen är gjord
När jag skulle fota lite igår som dök det plötsligt upp en nos mitt i bilden. haha Gud vad denna hund förgyller vårt liv! Det måste ha varit väldigt tyst här hemma innan vi hade Sid. Ja vi fick visserligen ha våra vantar och strumpor för oss själva men tyst och inte så busigt. Jag äskar att vara hundägare, även när det är ruggigt väder ute och jag måste gå ut med Sidisen.
På tal om att gå ut, nu är det dags för kvällsrundan och sen kallar sängen. Det ska allt bli lite extra gott att krypa ner i sängen idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.