Forum är inte alltid gott

Nu har jag läst lite för mycket på olika forum igen och Lady Dahmers blogg.

Just nu är jag så trött på jämställdhetsdiskussion så jag kan kräkas! Det handlar inte om att kvinnor ska sluta sminka sig och ta större ansvar för bilen. Det handlar inte om att männen ska ta ut all föräldraledighet. Jämställda är vi när vi kan fördela vårt liv jämt så att båda parterna i förhållandet är nöjda. Det är väl för fanders helt ointressant vem av oss som gör saken bara den blir gjord och att en inte känner sig utnyttjad! Jag blir så trött på all j*a snack om kvinnofälla. Det är minsann vi kvinnor själva som sätter oss i fällan för att vi tillåter det!

Stå upp för er kvinnor och ta för er! Livet serveras minsann inte på något silverfat, vill du ha det så får DU se till att få det.

Och bara för att klargöra så menar jag inte att man ska gå över lik eller göra sig till något man inte är.

6 kommentarer

 1. Jag håller med du..!
  Jämställd och jämnlik, äsch vaddå. Man är ju olik och och vill och kan olika saker i ett förhållande. Bara ingen blir utnyttjad eller nertryckt så är det bra. Man kan väl göra de sakerna man är bra på istället för att fördela allt.

  Kramar och ha en fin eftermiddag!
  <3

 2. Gör det du är bra på punkt slut! Ska min make putsa fönster fast han inte kan bara för att det ska vara jämställt? (Ja, jag vet att Ante är en duktig fönsterputsare, va glad för det!)
  Vi är ganska jämlika här i att jag sågar och spikar – Anders tvättar och diskar. Okej, i ärlighetens namn är det väl mest han som sågar och spikar och jag som tvättar och diskar. 😉
  Jämlikhet är att båda har ungefär lika mkt att göra och kan softa lika mkt. En ska inte kunna bo i soffan eller framför datorn och den andra ramlar från sysslor till sängen.
  Pöss söstra mi!

    • *s* Jag ska vara tyst för annars ångar jag bara igång mig själv också.
     Jag blev tillräckligt upp ångad igår när jag var i en diskussion om homosexuella och deras rättighet till att få gifta sig samt diskussion kring deras duglighet som föräldrar. Du kan tro att jag ångade upp rejält.

     Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.