Julen är här nu

Ja nu är julen här. *jublar* Att julen är här betyder att jag har börjat längta till julen och därför också börjat lyssna på julmusik. Jag har ikväll suttit och snickrat ihop en bra jullista på Spotify. För att inte bara lyssna på samma gamla vanliga sånger som alltid så bad jag om hjälp på härliga Facebook. Fick många bra tips fast de flesta hade jag redan. *s*

Men sen fick jag ett tips om att titta på YouTube på The Christmas Shoes. Big, huge misstake! Nu sitter jag här och bölar. Ja jag är känslig, extra känslig just nu, och när man blandar det med julmusik och barn så blir det bara T Å R A R för mig.

 

4 kommentarer

  1. Den låten måste jag bara ha! Även om det kommer innebära att jag gråter varje gång jag hör den! Sååå fin!

  2. Dumma Emma (och Nina)!! Nu sitter jag ju och gråter i bilen!
    Jag hade också plockat upp börsen och hjälpt till…fattig som jag är…

  3. Förlåt!! Men den är SÅÅÅÅ fin! Och ja, jag bölar ihjäl mig varenda gång…
    Vill man gråta ännu mer kan man återigen gå in på youtube och söka på Concrete Angel… den har inget med jul att göra, men är så fin och hemsk och viktig och fruktansvärd och… Äh, kolla den, men ha näsdukar redo!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.