Gammalt blir nytt

För någon är det gammalt och för en annan blir det nytt, återvinning!

Min kollega har flyttat och då kände hon att det var läge för en ny soffa. Nu när jag har sett hennes lägenhet så förstår jag det. Herregud så fantastiskt hon bor nu! Ett gammalt hus men helt nyrenoverad lägenhet på en hästgård, ljuvligt!

Hon frågade oss om vi ville ha hennes gamla och det nappade vi på. Vi älskar våra fåtöljer, dom är så fina och jättesköna, men vi saknade att kunna sitta ihop och mysa. Vi blev jättenöjda, så mysigt att kunna falla ihop i en enda stor myshög igen, vi och barnen och hundarna.

Sen passade vi på att stötta en lokal företagare, denna gången blev det Jernkällaren. Nomnomnom

Efter lite crossfix så slappar vi nu i soffan, ett glas vin och bara njuter av att det är helg. Tittar ni på Let’s Dance? Vem tycker ni har imponerat mest? Nåja det är två par kvar nu så den bästa kanske kvarstår?

Hoppas att ni njuter av er fredag!

14 kommentarer

  1. återvinning älskar jag….jag är inte så förtjust i att köpa nytt, medan maken hellre gör det (fast jag bestämmer). Det är mysigt att sitta i en soffa tillsammans, blir en helt annan gemenskap och närhet.

  2. Vad snällt av din kolega som frågade om ni ville ha hannes soffa då hon köpte en ny så himla mysigt med en stor soffa❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.