Glitter och Lollipop

Glitter och Lollipop och lite blingbling, ja det fick bli mina nya naglar.
Glitter och Lollipop Glitter och Lollipop Glitter och Lollipop

Jag vill ha något rosa, sa jag till Malin och skickade inspo-bilder från min anslagstavla Nails på Pinterest. Ja och glitter vill jag ju alltid ha. När jag satt där i stolen på salongen så fick jag ett infall och bestämde mig för att även ta något blingbling också, jag gick utanför min comfort zone och valde något helt annat än vanligt – en sjöhäst och två sjöstjärnor. Gulligt och helt utan mening, me like!
Förstår ni hur svårt det är att välja vad jag ska ha för naglar? Vad än jag kommer med för förslag så säger Malin, visst det fixar vi. Snacka om i-landsproblem. Haha
Glitter och Lollipop Glitter och Lollipop

Nästa gång ska jag nog bara ge Malin något som ska få inspirera henne, som min älskade Astrid Lindgren-ros. Hade varit kul att se vad hon hade gjort med det. Hon är så galet duktig, min svägerska. Tänk att hon inte ens har varit igång ett år och hon kan redan så mycket och så bra. Det är verkligen ett hantverk att bygga naglar! Det är fascinerande att se hur Malin lägger glitter precis så att det blir som hon vill fast för mig så ser det bara ut som det är glitter överallt. Och på tal om glitter, Malin har det snyggaste dammet någonsin! Det är som att hennes dammråttor har världens schlagerfest i utsuget. haha
Glitter och Lollipop

Ja denna bilden får nog bli Malins inspirationsbild till nästa gång. Eller ja jag kommer ju hinna ändra mig ungefär 2154 gånger eller nåt sånt. haha

Tack Malin för vackra naglar, som alltid!

Malin hittar ni i Lund på salong Basic Beauty. Malin är medlem i SEYF och arbetar med Lilly Nails produkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.