Gräsänka

Idag är kärleken iväg och fotograferar sin syster när hon hopptränar med sin stora kärlek.
Barnen sover. Smärtan i örat börjar ge med sig. Jag sitter i soffan och är sugen. Jag blir alltid sugen på en massa saker när jag tittar på Du Är Vad Du Äter. *s* Jag förstår inte hur folk kan äta så mycket på en vecka. Hinner dom göra något annat än att äta? Och vem vill väl äta sju pizzor på en vecka (okej dom var två så var 3,5 pizza på sju dagar)?

Anna Skipper är ju en kul prick men hon den brittiska lilla terrier Gillian (?) är ju mycket roligare. Idag tror jag dock att båda damerna Grönsaker hade blivit nöjda med mitt sug…

20111110-202239.jpg
Åh vad jag vill ha en Sunshine Pleasure

20111110-202606.jpg
Men det blev en kladdkaka istället eftersom det känns liiite jobbigt att få tag i en Sunshine Pleasure ikväll. Haha

Ha en trevlig kväll gott folk!

8 kommentarer

 1. Usch stackare!! Är det öroniflammation du dragits med?? Aha, mor din jobbar på op!!! Då är det där jag sett henne!!! Ibland kan man bara inte placera folk… 

  • Mmm det är öroninflammation och det var ju f*n vad ont man kan få precis innan det spricker.

   Mmm gamla modern har tidigare jobbat på cop1 fast nu heter det väl inte så längre och hon har dessutom gått i pension. Jobbar du också på UsiL?

 2. Stjutsade dagligen patienter till COP1, så jag har sett henne en del!  2009 flyttade hela min klinik till UMAS så då började jag uppe på Rehab på Orup istället. (tillhör Usil).
  Usch för öroninflammation!!! Har det lite då och då…  Varit öronbarn som liten, men sedan jag fick barn har jag haft det 5-6 ggr!!!

  • Så skönt att slippa pendla. Nu måste jag höra med lilla mor om hon vet vem du är. 🙂

   Vicce har haft en hel del öroninflammation men han tar det väldigt bra och det förstår jag faktiskt inte för det gör ju galet ont.

 3. Hoppas du blir frisk snart! Till skillnad från dig springer jag till vårdcentralen titt som tätt (frikort – yesss!), men så lyckas jag råka ut för skumma saker också med jämna mellanrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.