Grönt är skönt

Grönt är skönt!

Grönt är skönt Grönt är skönt Grönt är skönt Grönt är skönt Grönt är skönt Grönt är skönt

Det var en ryslig tur att jag hade kameran med mig på promenaden med Sid ikväll för oj så vackert det är i skogen nu! Jag var egentligen på jakt efter liljekonvaljer men fann väldigt mycket annat grönt och skönt! Fast ja några liljekonvaljer fann jag också.
Grönt är skönt Grönt är skönt Grönt är skönt Grönt är skönt
Eller ja snarare ett helt hav av liljekonvaljer. Jag plockade så många mitt lilla kaninhjärta med ormfobi klarade. Det doftar iaf väldigt gott här hemma nu.
Grönt är skönt Grönt är skönt

Ljuva lilla blomma! Älskar det engelska namnet också Lilies of the Valley, låter som en bok av Jane Austen.
Grönt är skönt Grönt är skönt Grönt är skönt

Hemma var hela altanen dränkt i vacker kvällssol. Det är så underbart att jag tror jag går sönder. Det är ju bara så ljuvligt med denna årstiden! Ja det var kallt imorse, så kallt att jag tog fram min kappa igen (gud vad jag gillar den kappan) men sedan kom solen och värmen med den. Helt underbart!
Grönt är skönt

Nu tar vi en kopp kaffe eller två, lite Suits på det och sen är jag redo för sängen och mitt möte på kommunen imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.