I det lilla vilar vi

Jag tänker mycket på Ernst ord, på hur han uttrycker sig och hur han förmedlar en känsla av lugn, ro och harmoni. Jag försöker tänka som Ernst när jag fixar med detaljerna i ommöbleringen, inte hur hade Ernst gjort utan vilken känsla hade Ernst velat förmedla. Plötsligt känner jag en vilsamhet över detaljerna och jag inser att i det lilla vilar vi. Tvn är stor och ful, högtalarna är klumpiga och fula, alla fjärrkontroller och mackapärer är fula. Just därför tycker jag att det är extra viktigt att detaljerna blir så där härligt vilsamma, något att fästa ögonen på och ta in lugnet.  

 Han är allt fin den där Ernst! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.