I have a dream

Jag har en dröm om att göra något helt annat. En dröm som hade inneburit en stor förändring för hela familjen.  En dröm som hade gett mindre pengar men förhoppningsvis större lugn i själen och mer tid till familjen.  

  Sen jag såg denna på IG så har jag funderat mycket på min dröm. Hur gör man för att våga ta steget? Är det rätt att dra upp barnen från det liv de är vana vid? Hur vet jag att det är rätt för familjen att jag är egoistisk och följer min dröm? Hur vågar jag chansa och kanske misslyckas? 

2 kommentarer

  1. Jag är ju trygghetsnarkoman så jag kan inte ge några konstruktiva tips här tyvärr. Men så länge ni vuxna är trygga i besluten funkar ju det mesta för barnen. Kram

    • Men hur gör man små barn medvetna om vad beslutet verkligen innebär? Ja ja vi får se, en dag kanske jag får det där fiket. 😉 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.