Som ett barn på nytt

_MG_7060 _MG_7169 _MG_7253 _MG_7257Det här med att åka ring efter båten, så hysteriskt skoj! Det är inte bara barnen som tycker det är kul, vi föräldrar tycker det är minst lika roligt om inte roligare. Jag skrattar så in i baljans, antingen för att jag trillar i vattnet när jag ska på/av ringen eller för att det är så himla roligt med centrifugalkraften som svingar ut mig nästan sidleds med båten. Sen är det ett privilegium som vi vuxna har, vi får köra båten också. Hur kul är det inte att blåsa ut över havet helt själv i båten liksom? Önskar jag kunde tagit båten till jobbet för då hade det varit mycket roligare att pendla. haha
_MG_7543 _MG_7625 _MG_7529 _MG_7510 _MG_7505 _MG_7433 _MG_7377_MG_7370

Shit vad jag gillade att sticka iväg med båten helt själv, kändes nästan lite förbjudet samtidigt som det kändes som en enorm frihet. Hmm jag kanske ska se till att ta mitt körkort för jag antar att det är samma frihetskänsla.
_MG_7425Jag fick mig en rejäl åktur när Kärleken och Grannen (på campingen) tog mig på en runda, herregud vad det gick! Igår räknade männen ut att med centrifugalkraften så var jag nog upp i 60-65 km/h när jag kom uppsvingande nästan sidleds med båten. Shit vad jag skrattade! _MG_7930 _MG_7856 _MG_7835 _MG_7817 _MG_7950 _MG_7992 _MG_8000 _MG_8029Ja som ni ser så flög jag ju i vattnet. Jag började kasa på ringen men jag skrattade så mycket att jag kunde inte hasa mig upp på den igen så i nästa sväng flög jag som en vante och fick nästan världens kalsup för att jag inte kunde sluta skratta. Det påstås att mitt skratt hördes över vågorna och in över campingen. Ingen tvekan om att jag hade roligt iaf. 
Sen simmade jag de 200-300 hundra meterna in till bryggan, tänkte att det kunde vara skönt för min kropp att få sträcka ut sig efter att ha kämpat sig fast på ringen. Det var skönt men jag glömmer ibland att jag inte är så vältränad, blev lite stel i kroppen men det var det så värt! Ett skratt förlänger livet och dödar smärta, så är det bara!

_MG_8069

Alfred blev lite orolig att jag flög i så när jag kom simmandes så skulle han vara min superhjälte och rädda mig men det var lite långt ut så han väntade tills jag var ända framme vid bryggan och då kastade han sig i famnen på mig för att rädda mig. Min egna lilla superhjälte med enorma muskler (puffarna har han på sig för att de är hans muskler, flytvästen räcker gott och väl annars) och stort mod.
Fy farao va roligt detta är!

Tack syrran för alla fina foto som du tog! Tack för att du trotsar din sjösjuka och går ut på bryggan! Förlåt för att jag och Grannen glömmer bort att svallvågor inte är så kul för dig, men de är kul för oss! haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.