I mitt sovrum

För ett tag sedan bytte vi rum med Vicce för han ville ha ett mindre rum. Vi har ju länge haft det minsta sovrummet för vi bara sover i rummet medan barnen gör så mycket mer i sina rum.

Idag är rummet MFF-blått och har en fondvägg med robottapet. Vi ska göra om men det har inte första prioritet. Jag vet inte riktigt vad jag ska välja för färg. Funderar på en mörk mustig grön färg. Jag kommer säkert ändra mig tusen gånger. Haha

Vackra blommor från Blomsterverkstan

I det lilla sovrummet som Vicce tog över finns bara ett takfönster vilket innebär att jag inte har kunnat ha några levande blommor i sovrummet. Nu däremot har jag ett fönster! Så jag fick ju sticka in till Linas fantastiska butik. Det jag gillar med Linas butik är (bortsett från blommorna så klart) hennes anställda, de är kunniga!

Anna hjälpte mig och jag kan berätta vad jag vill ha och hur jag ska ha det och sen berättar hon för vilka blommor som passar mig, alltså inte bara vilka blommor som passar i fönstret utan vilka blommor som passar mig. Nej Emma den kommer du ha ihjäl snabbt för den måste ha jämn vattning. Hahaha de känner mig så väl!

Tyvärr är jag ju obstinat ibland och väljer något bara för att jag gillar blomman. Men det är ju bra för Lina för då måste jag köpa en ny blomma. För när jag inte lyssnar så brukar jag inte lyckas med blomman. Haha

Ja jag gick kanske lite överstyr med blommorna. Fönstret är ju inte så stort men jag har saknat att ha levande blommorna i sovrummet. Vi får väl se hur många blommor som är kvar till jul. Haha

Ljusstaken hittade jag på Dollarstore igår, den kostade bara 30kr så den fick följa med hem. Likaså den lilla glaskoppen som jag planterade den lilla växten i. Jag ville egentligen inte handla ljusstake på Dollarstore men Lina hade ingen jag fastnade för och inte heller Blomsterhörnan i Eslöv hade någon så det fick bli Dollarstore. Jag vill ju stötta mina lokala favoritbutiker men jag kan ju inte handla något som jag inte gillar bara för att stötta.

Det kan vara så att jag även köpte en vacker lite bukett till soffbordet. Nu när trädgården börjar se tråkig ut och blommorna vissnar så fyller jag hemmet med blommor istället.

Jag älskar blommor!

Ska du köpa dig en fredagsbukett idag? Det tycker jag att du ska göra och jag tycker att du ska stötta en blomsteraffär och inte handla i en matbutik!

10 kommentarer

 1. Jag älskar att ha blommor men dom dör snabbt. Om inte för att jag glömmer att vattna dom så är de för att 4åringen vill “bädda om dom” på ett väldigt dåligt sätt. Eller så är om “för varma” och hon drar upp blommorna :O

 2. Älskar att köpa blommor! Var så sugen på att köpa med en bukett till sommarhuset, men det kändes lite onödigt då vi ska hem igen på tors.
  Har haft några palettblad ute i sommar och de är nu gigantiska! Dags att ta sticklingar och ta in 🙂
  Happy helg!

 3. Tycker att erat nya sovrum ser väldigt mysigt ut. Jag är inge duktig på blommor och tyvärr har jag inte det intresset, men blommor är fina 🙂

 4. Smidigt att kunna byta rum så alla blir nöjda och kul att du nu fått sätta in blommor, det gör så mycket. Vi har gråa tapeter i vår sovrum, men jag skulle vilja tapetsera om i blommigt och ngn enfärgad

  • Ja det är smidigt! Jag gillar att möblera om och byta rum så jag förmodar att jag lär barnen att det är roligt.
   Jag har funderat på om jag skulle ha mönstrade tapeter, har ju sett några fina men vi får väl se vad jag bestämmer mig för. Ja maken ska ju samtycka också så klart.

 5. Så mysigt rummet ser ut. Tycker det är snyggt med gröna växter samt de är lättare att hålla vid liv än blommor ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.