Ibland är världen så vacker att det nästan gör ont

Ibland är världen så vacker att det nästan gör ont att titta på den. Hur jag än gör så kan jag inte fånga exakt hur vackert det är och hur storslaget det känns. Det går liksom inte att få in allt genom objektivet.Ibland är världen så vacker att det nästan gör ont Ibland är världen så vacker att det nästan gör ont Ibland är världen så vacker att det nästan gör ont Ibland är världen så vacker att det nästan gör ont

Jag fick Kärleken att stanna bilen så jag kunde gå ut i den krispiga luften och höra snön knastra under mina fötter när jag gjorde ett tappert försök att fånga känslan, det vackra.
Ibland är världen så vacker att det nästan gör ont

Till och med spindelnäten blir vackrare i frosten! Ibland är världen så vacker att det nästan gör ont

Jag kunde stått där ute, bredvid väg 23, tills läpparna blivit blåa av kölden. Jag fick än större jullängtan och längtan efter vackra vyer från mitt köksfönster. Jag längtar ut på landet! Fast det får dröja tills barnen är större för nu är glädjen av närheten till vänner större för dem än längtan till landet är för mig.
Men det där med att ha allt det vackra precis utanför dörren så som Clara, Maria och Jonna har, ja det är ju så himla avstressande. Jag vill ha en trappa där jag kan sitta i vårsolen med en kopp kaffe i handen och titta ut över snö som smälter och grönska som vaknar till liv. Jag vill ha en farstu att söka skugga i och dricka en kall söt dricka. Jag vill ha ett rött hus med vita knutar som lyser upp mellan vintervita träd.
Ibland är världen så vacker att det nästan gör ont Ibland är världen så vacker att det nästan gör ont Ibland är världen så vacker att det nästan gör ont

Jag vill att varje dag ska vara så vacker att det nästan gör ont när jag tittar ut genom mitt köksfönster.

5 kommentarer

 1. Mmmm, sagolikt vackert! Vi fick ju mängder av snö i veckan (yey!!) men den fösvinner nog nu om prognoserna stämmer :(. Men vad sjutton, det är bara november, gott om tid för kung Bores framfart!

  • Så härligt med mängder av snö!
   Jag vill inte tro på väderprognoserna, jag vill ha mer snö! Det får gärna ligga from nu till februari/mars!

 2. kan bara hålla med, det är så fantastiskt vackert med frostklädda träd! Önskar det kunde vara så hela vintern!

  Jag vet inte om du sett mitt svar på din kommentar på min blogg, men vill gärna veta vad ditt julinstagram heter!

  • Jag önskar också att hela vintern håller sig så här!
   Nej jag har inte orkat läsa bloggar på några dagar. Mitt julkonto heter @christmasbyemschen

 3. Så härligt med frost och vinter! Idag slog det om helt här och det har regnat hela dagen. Plötsligt vart världen en mörk och grå plats igen 🙁 Jag hoppas vi får lite snö innan jul igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.