Inte gjort ett dugg, igen

DSC_8979 DSC_8978 Idag har vi haft en riktig myssöndag. Vi har inte gjort mycket alls, vi har tagit sovmorgon, ätit brunch istället för frukost, tittat på film, somnat i soffan, busat med grabbarna, tittat på lite film till och myst. Precis vad jag behövde denna söndagen. Imorgon har jag nämligen sista dagen i Simrishamn, sista mötet för rehaben och sen är det tänkt att jag ska klara mig själv, prova de verktyg som jag har fått. Snacka om att det är stressande! Hela högra handen är full med psoriasis, blåser har det tom blivit. Men men jag visste ju att denna dagen skulle komma så det är bara att acceptera att det är som det är. Jag ska försöka ta alla känslorna imorgon istället för att bygga upp en bild av hur mötet ska bli, det vet jag ju faktiskt inget om. 

En fråga till er, om pengar inte var något bekymmer vad hade du jobbat med då? Hade du jobbat? Jag tror att jag vet vad jag hade gjort, jag hade haft ett kontor/café/studio eller kanske att jag hade jobbat timmar i någon mysig affär. Tja något helt annat än vad jag gör idag hade jag iaf gjort. 

4 kommentarer

  1. Låter som en perfekt söndag tycker jag.
    Har ingen aning om vad jag hade gjort men spenderat mycket tid med min familj definitivt men bli hemmafru på heltid vill jag inte så något mer att pyssla med behövs ju. Försöker sakta men säkert klura ut vad jag vill göra med livet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.