Det visste jag inte!

Jag skulle göra en bild till Frida tänkte jag, en bild om att livet är kort och att man alltid ska slicka skålen när man bakar meeeen det gick förstås inte. Jag är inte så bra på att rita och jag är definitivt inte så bra på Illustrator. Sen började jag leka med Illustrator och min ritplatt, hur kul som helst. Jag visste inte att jag var så pass bra på att rita, jag brukar ju alltid säga att jag inte ens kan rita en streckagubbe men det kan jag visst.
Så nu bjuder jag er på några av mina mästerverk. höhö

come fly with me

Cookie Monster Dont stumple In the rain Pants or bra

Jösses va skoj jag har! Tro tom att någon av de faktiskt ska få komma upp på väggen trots att jag inte direkt är någon konstnär.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.