Inte igen

Inte igen, den ungen ger mig gråa hår.

Jag sitter utanför barnakuten i Lund eftersom bara en förälder får följa med in. Alfred landade fel när han hoppade på banan, han landade på styret och har nu jätteont i magen. När Alfred bröt båda båtbenen i armen och gick en hel vecka med armen bruten så sa läkaren till oss att aldrig vänta på att åka in med Alfred. Alfred har för hög smärttröskel och behöver därför åka in när han varit med om en olycka, vi kan inte lita på att han inte har ont. Idag har han dock ont, ont så han grät och sa att han inte klarar det mer. Min älskade påg ?

Som tur är så har jag både kaffe och mackor i bilen eftersom vi hade det mer till crossbanan men aldrig hann med att ta någon fika.

Jag försöker hålla mig lugn, min oro för varken till eller från. Huvudvärken bankar mer och mer. Jag lyssnar på ljudbok och försöker att inte tänka på vad som händer i huset bredvid mig.

Jag försöker att tänka på att vi har investerat i alla tänkbara skydd till Alfred, vi har inte snålat på skydden. Men det är ju min lilla skrutt.

Fick sms av Kärleken, de är redan inne och Alfred är i bra händer. Han kan äta, han kan kissa, han kan gå, han mår inte illa, han slog inte huvudet eller ryggen. Jag försöker hålla humöret uppe men ja jag är orolig.

Förhoppningsvis är det bara en smäll, ett blåmärke som kommer växa fram.

12 kommentarer

 1. Men fy bubblan!! Förstår att du var (är?) orolig!!! Har du hört något mer? Håller tummarna att det “bara” blir ett blåmärke.
  Sonen provade på cross en gång, men det hände ett par rejäla olyckor då (inte med sonen), ambulans kom och sonen blev ganska skärrad. Jag kände också att det inte var något jag ville övertala honom att fortsätta med så det blev inte mer. Nu kör han på med mountainbike och kickbike istället här hemma och går på fotboll och innebandy.
  Hoppas verkligen att allt gått bra för din lilla prins!

  • Ja jag var (är fortfarande) orolig. Läkarna misstänker ett invärtes blåmärke, skickade hem oss då alla prover var bra. Men vi måste hålla koll på honom den kommande veckan så han inte uppvisar några problem.
   Affe har sett några rejäla vurpor, bla en vuxen som hoppade och blev fångad av en kastvind) men han älskar att köra cross så han blir inte skrämd. Hans pappa har hållit på med rally tidigare och har också gjort några vurpor. Det är mest mamman och äldsta son blir skrämda.

 2. Så klart att du är orolig och det är en bra sak! Då är du observant om något skulle ske. Känns alltid extra ont inom en när man väntar på besked efter att något barn skadat sig. får hoppas att läkarna har rätt

 3. Men aj stackarn . Klart du blir orolig det tror jag att alla mammor blir när det händer deras barn något.. Våra barn är ju våran skatt dom är det dyrbara vi har. Krya på din son och hoppas han mår bättre snart och att blåmärket försvinner

 4. Nej men stackare ? det är bra att de säger att man måste åka in oavsett vad . Det är ju inte lätt o veta ? hoppas det blir bättre

 5. Ohh hua värsta mardrömmen att ngt sådant händer. Men hoppas att det inget stort som hänt och bara behövs lite plåster, håller tummarna stenhårda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.