Fotoutmaning juni 2020

Så var juni här och med den kommer fotoutmaningen. Jag kommer att lägga ut foto varje söndag på hur veckans utmaning har tolkats av mig. Ni kan antingen dela er tolkning på er blogg eller på ert Instagramkonto. Om ni verkan har blogg eller Instagram så kan ni maila er tolkning till mig så delar jag den här på min blogg tillsammans med min tolkning. Givetvis kommer jag att ange vem som är fotografen!

Eftersom jag själv har svårt för utmaningen som kräver att man måste tolka ett ord varje dag så har jag istället valt att ha min fotoutmaning veckovis. Det innebär att du har en hel vecka på dig att fundera ut hur du vill tolka veckans ord/utmaning.

Denna veckans uppdrag blir att välkomna juni genom att tolka siffran sex. Det kan t.ex. vara 6 st blommor, massa stenar format till en sexa, sex barn i en ring. Ja du tolkar fritt siffran sex.

Glöm inte bort att berätta att du är med! Har du en blogg så skriv en kommentar till detta inlägget. Har du Instagram så använd # så jag hittar din tolkning. Tänk på att du måste ha ett öppet konto för att jag ska kunna se din bild, även om du använder #.

Hoppas att du hänger på! Och kom ihåg, det är fri tolkning och ha skoj när du fotograferar dina tolkningar!

27 kommentarer

 1. Detta ska bli så kul! Jag ska bara försöka att inte ha så höga krav på mig själv utan att bara ha kul och fota! Lättare sagt än gjort…

  Btw, hur är det med sonen?
  Ha en bra dag!

  • Det är inte någon tävling, en utmaning i fotografering dvs en utmaning i att utmana sig själv. Inga rätt eller fel! Häng på vet jag!

 2. Vilken kul utmaning. Ska verkligen försöka hänga på eftersom jag gillar foto. Siffran sex blir svårt men jag klurar…

  • Herregud människa, du är ju redan färdig! ? Jag klurar fortfarande. Haha
   Jättefint foto!
   Jag är så glad för att du är med!

 3. Här är mitt vecka 3 uppdrag, (jag fick lite allergi sedan, men vad gör man ej då kreativiteten flödar för en bild 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.