Ja må jag leva!

Ja må jag leva, ja må jag leva, ja må jag leva ut i hundrade år! Hurra hurra hurra

Det är min födelsedag idag och jag älskar det! Idag är det 43 år sedan jag kom till jorden och spred glädje. Eller tja mina systrar blev inte så glada för jag var så söt och bedårande att de glömde bort sina gräddbullar så dom smälte. Inte lätt när man får en lillasyster som är så underbar att man glömmer choklad. Haha

Jag menar, kolla in den lilla doffsingen, pippilottor i håret, klackskor och strumpor med spets. Givetvis buren på fars arm eftersom jag inte var betrodd att gå själv när jag var finklädd. Det kunde ju finnas ett träd att klättra i eller en maskros att plocka eller en bäck att utforska. Stackars min kära mor, hon sydde vackra kläder och jag förstörde dom snabbare än hon hann fundera ut nya kläder att sy.

Så skål för mig, på min dag!

It’s my birthday! WooHoo

8 kommentarer

  1. Ja, men skål och stort grattis på din dag! Hoppas att du haft en riktigt finfin dag och att du blivit omhändertagen av din familj! Hoppas du njutit ordentligt av tårta och kanske ett glas bubbel!

    • Tack så mycket! Dagen har varit härlig! Det blev inte ett glas bubbel men dock en cider.
      Det blev också en daimtårta och det är ju aldrig fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.