Jag är otålig

DSCN0477 DSCN0479
Som vanligt när jag sätter igång projekt så vill jag liksom att det ska vara färdiga ungefär samtidigt som jag påbörjar det. Eller nä jag vill inte att det ska vara färdigt men färdigt för att sätta igång dvs allt ska finnas hemma och vi ska kunna börja måla direkt. Det här med att låta idé gå till plan och till handling ska gå lika snabbt som jag pratar. Det största hindret just nu är ju att mannen jobbar, Vincent inte mår bra och att vi inte har alla sakerna hemma än. Jag har ju inte ens bestämt tapet till rummen än och det blir säkert någon beställningsvara med min tur.
Vi har sett ut nya möbler till pojkarna så de får bättre garderober och lekyta. Vincent ska även få en ny säng. Nu ska jag bara bestämma mig för vilken stil jag ska ha på Vincents rum. Jag tror faktiskt att det blir lite pre-teen för han tycker ju om det. På Alfreds rum blir det nog lite mer lekfullt och mjukt. Det kliar så i mina händer och jag vill bara kasta allt annat åt sidan och ge mig loss med färgprover och idéer.
Än så länge så har vi bara gjort det mest akuta dvs flyttat ner Kärlekens skrivbord och flyttat in Alfreds säng för det går verkligen inte att låta de två somna tillsammans en natt till. Vincent har en förmåga att hålla sig vaken länge, alltså efter tio är inget konstigt för honom. Så inatt sover Alfred i sitt nya rum som mest ser ut som om en samlare bodde där fast han var överlycklig och städade undan var enda liten leksak han kunde hitta för att det skulle bli enklare för oss att flytta ut hans säng. Sen hade han visserligen svårt för att somna men det är ju inte så konstigt, det är ju minst lika spännande för honom som för mig.
Så vad tycker ni? Ska vi välja fondtapet eller tapetsera hela rummet? Jag vill gärna ha mönster med mycket intryck och färg men det känns lite väl rörigt med ett helt rum med mönstrad tapet. Ja jag får väl helt enkelt fortsätta surfa runt på nätet. Jag kanske skulle gå och lägga mig dock och fortsätta imorgon. haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.