Jag är tagen

Jag är tagen av gårdagen mer än vad jag trodde jag skulle vara. Jag är helt dränerad på energi och det är som om det dimmigt i hjärnan och tankarna rinner saktare än kall sirap. Helt slut är jag. Som tur var så har jag haft underhållning hela dagen, sötaste underhållningen också.
Jag är tagen
Thor och hans mamma har varit här och hållit mig upptagen hela dagen, massa mys och en hel del skratt. Precis vad som behövdes. Alfred mår bra men har ont i armen, ja han är sig själv annars och kör på precis som vanligt så det är mycket nu räcker det som sägs nu.
Kärleken är lika tagen av gårdagen som jag är, ja kanske t.o.m. eftersom hans rygg tog stryk av att sitta stilla på hårda sjukhusstolar en hel dag.
Jag är tagen

Idag gjorde vi något som alltid får mig att tänka på min barndom, vi åt våfflor framför tv:n. Det var väldigt förekommande hemmavid om lördagarna att vi åt våfflor och tittade på något familjeunderhållningsprogram som Tjocka släkten. Fast idag tittade vi inte på något sånt utan vi tittade på Nils Holgerssons underbara resa. Pojkarna uppskattade den väldigt mycket och jag, ja jag tänkte på farmor och farfar hela tiden vi såg den. Så många barndomsminnen att minnas med glädje, jag hoppas att mina pojkar också minns med glädje!
Jag är tagen Jag är tagen Jag är tagen Jag är tagen

Jag önskar mig fler dagar som idag, inte hur jag mått men hur vädret har varit! Jag är så innerligt trött på regnet! Jag vet att det är fullständigt meningslöst att slösa energi på vädret för det styr vi inte över men seriöst hur många dagar i rad kan det regna? Idag fick vi iaf skönt väder fram tills kvällen då regnet föll, alltid något iaf. Se ge mig lite sol och värme nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.