Lille solstrålen Thor

Igår var lille solstrålen Thor och hälsade på sin gammelmoster. Har jag sagt att jag gillar att använda mig av det ordet gammelmoster. Jag tycker det är skithäftigt, jag låter gammal och vis. haha
Lille solstrålen Thor Lille solstrålen Thor Lille solstrålen Thor

Tänk att han redan är 3 månader gammal. Lille solstrålen Thor! Jag märker hur snabbt jag har glömt hur mycket en bebis sover. När det var dags för en sovstunderna så knep gammelmostern honom och fick den där härliga stunden när man får hålla nära, nynna en sång och vagga en liten trött bebis i sin famn. Så himla mysigt!
Lille solstrålen Thor Lille solstrålen Thor

Sid och Thor var lika fascinerade av varandra. Sid pussade honom på händerna och i pannan, han var så duktig och tog det försiktigt med Thor. Ja vi lämnade inte dem själva en enda sekund för då hade väl Sid slickat varenda liten millimeter av Thor, tre gånger om. haha Thor är ju van vid hundar eftersom hans mormor har inte mindre än tre stora hundar, två huskys och en rottis. Skillnads med Sid är att han är inte lika stor vilket Thor verkade gilla men framförallt så är ju Sid aldrig stilla. När Gerdas hundar har fått hälsa på Thor och fått nog av honom så går de och lägger sig. När det gäller Sid så är det helt annorlunda för han är aldrig stilla så han hade Thors fulla uppmärksamhet. Lille solstrålen Thor med det härliga bebisskrattet. Hur kan jag ha glömt så snabbt hur det var med en bebis?
Lille solstrålen Thor

Innan Thor gick hem så fick han ärva en fårfäll som systeryster hade till sin Prinsunge. Just denna ärvde Sid i vintras men eftersom den hunden är sjukt bortskämd och har flera fällar att mysa på så kunde han gott ge en till Thor. Thor verkade uppskatta fällen och sov gott på den. Lille solstrålen Thor, gammelmosters goding!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.