Jag är upptagen just nu

Jag är upptagen just nu, jag gör faktiskt något oerhört viktigt!

Jag VABar och det är en mycket tung uppgift. Haha
Nä skämt åsido så skulle det kunnat vara tufft men Affe klarar sig bra själv, han vill bara inte vara själv. Han kräktes i tisdags och sen har han mer eller mindre bosatt sig i sin säng.

Jag är givetvis inte glad för att han är sjuk men han blev sjuk på rätt dagar. Vi har haft 22 grader varmt och strålande sol, rena sommardagar har det var. Jag har nu en fin solbränna på bröstet, magen och armarna. Tyvärr är jag något randig då jag har suttit och läst. Haha

Denna boken var svår att lägga ifrån mig, riktigt bra. Detta är andra boken jag läser av Veronica Henry och dom är lika bra båda två. Den första jag läste, eller lyssnade på faktiskt, heter Drömhuset. Rekommenderas varmt!

Nu har jag lite när-boken-är-slut-depression. Vilken bok ska jag nu läsa? Jag har ju några av mina julklappsböcker kvar att läsa men vilken ska jag välja? Det är ett kärt bekymmer måste jag erkänna.

Vad läser du just nu?

12 kommentarer

  1. Känner så igen känslan med när-boken-är-slut-depression. Så otroligt ensam man kan känna sig när en bok är slut.
    Skönt att sonen klarar sig så gott som själv. Men självklart måste mamma vara hemma ändå. Och då är det ju perfekt att läsa. Man vill ju inte störa sjuklingen genom att stöka rundor för mycket

    • Det är lite jobbigt för mamman faktiskt att sonen börjar bli så stor så att det bara är närhet och markservice som behövs. När blev han så stor liksom?
      Ja att sitta med en bok har varit perfekt, lätt att lägga ifrån sig när godingen kallar.

  2. Just nu läser jag De sju systrarna av Lucinda Riley. Det är eg inte riktigt min typ av bok, men jag började läsa den samtidigt som en vän så att vi skulle kunna diskutera den. Den är iaf än så länge lite för tillrättalagd. Men en bra kontrast till ljudboken jag lyssnar på av Carin Gerhardsen, den är betydligt mer otäck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.