Jag, en mördare på Skepparps

DSCN1272

Fuffe och P-O (som btw är från Höör) pratade om vinerna som vi drack och vi fick komma med tips och idéer om hur de skulle bli större på marknaden. Jag tror vi kom fram till ganska många bra idéer som de kan använda sig av men helt ärligt så känns det som att det måste de själva eller iaf Emma kommit på för några sådana där jätte aha-upplevelser var det nog ändå inte som vi kom fram till. Det känns som att “alla” idag vet hur man marknadsför sig och vad som går hem. Fast jag har nog fel nu när jag tänker efter, jag har ju varit på några hyfsat dåliga bloggevent där produkterna har varit bra men själva eventet har varit tråkigt. Det var ju faktiskt på just ett sånt som jag träffade Fuffe första gången. Nåja nog om det.
Vinerna som vi drack var gott, godare, riktigt gott och bäst. Framförallt så är jag barnsligt förtjust i flaskorna, smala, annorlunda och ja vackrare. Jag tycker dock att Fuffe måste börja lyssna på Emma och mig och göra rosé till rostbandet-oktober och göra ett vin som mustasch-november. Hur svårt kan det vara liksom att leverera vinerna med ett rosa band och en mustasch? Och sånt drar alltid! Ett gott vin till en bra peng och dessutom skänks en del till cancerforskning, vem köper inte det liksom? Fatta att Fuffe inte har hängt med på det sedan vi började prata om Tutt-must för en herrans massa år sedan när vi träffade Fuffe första gången. Hur svårt kan det vara att göra rosa must? Tydligen jättesvårt eftersom han inte har nappat på det men sen nu går inte det hem med oss längre för han har redan produkten denna gången så nu finns inte någon ursäkt kvar! Fuffe, jag vill ha ditt rosévin som rosabandet-vin! Choppchopp fixa omgående!
När så Fuffe och P-O hade tömt oss på idéer och den gode Ranelid hade fyllt på oss med kärlek och omtanke, bär ditt barn som om det vore den sista droppen vatten, så var det mat och mord som stod på schemat.
DSCN1258

Det var en härlig BBQ-buffét från Savoy som Eva hade dukat fram, jag skämtade lite med Fuffe att sist jag var hos honom var det han som stod vid grillen. Haha Maten var fantastiskt och jag måste hålla med Ranelid om att det var banne mig den godaste korrrrrrven jag någonsin smakat. För er som känner mig väl, håll i er. Jag åt tom lammracks och gillade det! Dessutom åt jag även melonsallad och gillade det! Fattar ni hur god maten från Savoy är då?
När maten var uppäten eller åäten som vi säger i Skåne så var det dags med en mycket spännande och rolig twist som jag inte hade räknat med. Eventlabbet var där och presenterade oss för kvällens underhållning. Så otroligt smart att göra bloggarna till underhållningen, passar ju oss bloggare perfekt att stå i centrum.
Vi blev alla tilldelade olika namn, vi var tvillingar allihop och jag var tvilling med Jenny. Vi blev tilldelade rollen som Maria Montzalami och givetvis gick vi all in. Det är ändå mig och Jenny vi pratar om. HahahaDSCN1263 DSCN1269
Vi var dock inte ensamma om att gå all in. Emma och Frida gjorde ett lysande framförande som Lenny Crabfish och alla blev livrädda för Annica som Freddy Krok. Själv fattade jag inte varför hon frågade mig hur jag mådde i magen, om det bubblade men se det visade sig att Arnold S och Arnold S hade beställt ett mord på oss Jemmy eller ja alltså Maria Montzalami. Jag måste dock säga att Annica var inte ett dugg övertygande i sin roll eller så var jag för övertygande att spela en dum blondin (ja jag tycker att Maria Montazami är mer än lovligt korkad) för jag fattade inte alls vad hon menade med sin svåra uppsyn och min bubbliga mage. hahahaha
Kvällens Oscar gick givetvis till Freddy Krok x2 eftersom alla andra var livrädda för dem. Själv tyckte jag att Agnes och Angelica var lysande som Amfetamina för de köpte knark och gick och snörvlade mest hela kvällen. Angelica gick verkligen in för det och huttrade av stort knarkbehov (eller så var det för att vi stod ute men det passade perfekt i rollen). hahaDSCN1256
Här ser ni Arnold S & Arnold S som satt och pratade med oss hela kvällen som om inget hade hänt. Jag ska nog allt komma ihåg mordförsöket!

DSCN1268
Det gick bra för Paris Hiltån som hade tjänat mest pengar på hela kvällen, men så är ju Paris Hiltån känd för sina pengar. haha

När vi skulle räkna våra pengar så visade det sig givetvis att hästen som vi fått i utbyte mot knark var en fullständigt värdelös häst som trillade i loppet, jag var lika värdelös som knarklangare för jag hade lyckats att slarva bort en påse och blivit lurad på en påse och dessutom så räckte våra knappa pengar inte ens till bäst av 10. Vi skulle precis samla ihopa oss och flytta tillbaka Bollnäs när vi blev utpekade som mördare på Viktoria Silversked och Stefan Spillberg. Ja det var ju dock vårt eget lag (man blev ihopsatta i lag för att diskutera fram mördarna) som pekade ut oss så av detta lärde vi oss att med mord och knark och en fasligt massa lipgloss, en tassel och kärlek som bubblar i magen så kommer man långt och blir en vinnare. hahahaha
Så gick det alltså till när jag var en mördare på Skepparps Vingård.
Ah vi hade så himla roligt!

8 kommentarer

  1. Anledningen till att jag tjatade om din bubbliga mage var att det stod i vår ledtråd att du visste nåt om den där medicinen. Minns inte ens att vi hade beställningsmord på er. Det hade vi på så många 🙂
    Och vadå inte övertygande?? Vi var fett övertygande 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.