Momsfritt men inte mumsfritt

DSCN1162 DSCN1154

Emma hade fixat en trubadur till bussen för att han skulle liva upp lite. Så med 35 flaskor av Fuffes goda cider och en Theo aka #momsfritt så skrattades och skrålades det ganska friskt i bussen till Fuffes gård mitt ute i någonstans i Skåne. (lika bra att jag inte försöker mig på att förklara var Fuffe bor för jag är enligt Angela helt ute och reser när det gäller den skånska geografin haha)
Vi fick en aluminiumask med god mat från Johan P, en kycklingbröst bit och massa goda grönsaker. Att äta på en buss är än värre än att äta på ett flygplan eller så är det för att jag är väldigt mycket Emma och tar plats. Mycket gott och det passade perfekt till Fuffes cider.
Stackars Theo fick underhålla precis hela tiden, den stackare höll på att svettas bort men fick torkning av Emma och Matilda (hette hon nog) så att det inte droppade från näsan. Som Marika sa så var det nog dold rumpvärme i stolarna för det var galet varmt i bussen, passade inte bloggerskor i 40-ish åldern som Emma uttryckte det. HahaDSCN1157 DSCN1155

Som alltid när underbara Annika är i närheten så levereras det oväntat men skrattgivande underhållning. Denna gången tyckte Annika att även om Theo var bra så var det för dåligt att han inte kunde Halmstads IF:s kampsång så den fick hon allt själv sjunga. Underbara tokiga härliga Annika!DSCN1144

Här ser ni Caroline och Jenny avnjuta lite cider innan vi gick på bussen. Jenny och Caroline fick ett lite annorlunda förhållande under kvällen då Jenny langade knark och Caroline försökte komma på hur hon skulle sätta dit Jenny för mord. Men det får vi ta en annan gång. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.