Jag har ett kärt i-landsproblem

Jag har ett kärt i-landsproblem! Jag har ett kärt i-landsproblem

Min stackars lilla gurkplanta som jag trodde inte skulle överleva ja alltså man kan ju säga att det gjorde den…
Jag har ett kärt i-landsproblem

Den har mer eller mindre tagit över hela växthuset. Någonstans där under finns även chili och jag såg att det var något rött då under. Fast ja jag hade ju famnen full med gurka så jag kunde inte kolla efter. Det får jag ta imorgon.
Jag har ett kärt i-landsproblem

Jag har ett kärt i-landsproblem för att gurkorna växer som ogräs och jag vet inte vad jag ska göra med alla gurkor! Det är vanlig slanggurka ja alltså minus EU-anpassningen. haha Jag har redan gjort pressgurka och jag gjorde ättiksgurka på Västeråsgurkor förra månaden så vad i hela friden ska jag göra med gurkorna nu då? Jag har ett kärt i-landsproblem, kan man säga för inte kan man kalla det för något annat än i-landsproblem! Ja det är en ynnest att kunna odla och få mat att spara men det var inte riktigt genomtänkt att så gurkor inser jag nu.
Jag har ett kärt i-landsproblem

Och fler är påväg! Vad ska jag göra med alla mina gurkor? Hjälp mig!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.