Jag har inget att säga

Jag har inget att säga, det är som att jag säger så mycket på jobbet att orden tar slut.
jag har inget att säga

Jag sitter i soffan och klappar Sid bakom örat och kan inte riktigt ta mig för att göra något. Idag somnade jag tom en stund efter att jag hade kommit hem. Jag behöver solljus! Jag behöver en dag då jag inte behöver ta in några intryck fast ja det är ju rätt svårt faktiskt att inte få några intryck.jag har inget att säga

I hallen står den vackra aprikosfärgade rosen i kruka och välkomnar mig hem, den får mig att tänka på våren och när jag kan ta kaffe på altanen efter jobb.

Jag behöver våren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.