Jag mår inte bra

Jag måste vara ärlig och erkänna att jag mår inte bra, inte alls faktiskt.

Jag orkar inte mer, jag är helt slut. När jag är på jobbet så tar jag på mig en ”mask” för att inte visa hur trött jag är. Sen kommer jag hem och mer eller mindre faller ihopa. Nu när jag jobbar 75% och barnens aktiviteter är igång så hinner jag inte sova när jag kommer hem från jobbet. Min högsta önskan just nu är att få vara som Törnrosa och sova så djupt att ingen kan väcka mig.

Min kära kollega Jotte körde hem mig tidigare idag, gör något du mår bra av sa hon. Jag berättade faktiskt idag för henne hur jag mår och hon förstod direkt att jag måste ta det lugnt och vara rädd om mig.

Jag hade tänkt att åka hem och sova men sen kände jag sådan lust för att åka till naturen. Så jag körde inom Vaxsjön och tänkte bara gå en liten bit för att fotografera och njuta. Det slutade med att jag gick hela rundan som iofs bara är på 3km men det är ju min maxgräns nu så det funkade ju bra.

Där är så vackert och idag när det varit så varmt var där folk som badade. Jag har fått rapporterat att det var runt 17° i vattnet.

Medan jag gick min runda så kom stressen, jag måste hem och förbereda middagen. Sen kom jag på att jag har två grabbar här hemma som kan och som vill. Jag ringde hem och grabbarna började genast förbereda middagen. Så skönt, det hjälpte mig så mycket!

Väl hemma så var det till att säga hej och hejdå till Kärleken och äldsta sonen för det är tisdag och då är det innebandy. Jag lagade korvstroganoff och sen packade jag badväskorna för tisdagar innebär simning.

Dom första 175 meterna simmade jag tillsammans med Vicce och Affe. 100m bröstsim måste de kunna och 50m ryggsim när de slutar sexan för att få godkänt i gymnastiken. Vicce klarar det galant men Affe behöver träna mer. Båda grabbarna simmade dock mer än det jag simmade med dem. Jag tror att Vicce simmade 450m total. Jag är jättestolt över dem!

Nu är vi hemma efter både innebandy och simning, vi har fått i oss middagen och nu har grabbarna gått och lagt sig. Kärleken och jag sitter i soffan och tar en kopp kaffe. Det blir nog ett avsnitt Hawaii Five-0 men sen blir det sova, iaf för mig.

Imorgon är det dags för tredje MR och sen ska läkaren ringa och prata med mig om mitt mående eftersom jag ringde till MS-teamet idag och pratade med sköterskorna om hur jag mår. Det känns bra att de lyssnar och tar mitt mående på allvar.

Det var verkligen en härlig promenad! Imorgon ska jag försöka orka visa alla foto som jag tog. Nakenbadaren tog jag dock inga foto på trots att han försökte komma med. Haha

8 kommentarer

 1. Vad bra att du lyssnar på kroppen (iaf en del 🙂 ) och att du har bra kollegor! Det var säkert bra att ta en promenad, men jag hoppas också att du får till den där sömnen du behöver.

  Hoppas det går bra på MR imorgon!

 2. Fin kollega du hade som körde hem dig och hoppas att du kan vila ändå eller tar dig tid att vila trots att det är annat också som tar din tid. Naturen kan också hela en

  • Ja så är det ju men ändå så är det svårt att ta sig tiden att rå om sig själv. Iaf för mig.
   Promenader överlag oavsett var är bra tycker jag men i naturen är dom lite bättre.

 3. Hua hua mitt tips som varit i utmattningssyndrom i två omgångar och vet vilken jäkla resa det är för att komma tillbaka till ett fungerande liv säger. Sök hjälp dra i bromsen. Gå till vårdcentrlaen och berätta hur du mår och känner. Kram

  • Jag har ju också varit i utmattningssyndrom två ggr så jag känner igen det slut för väl, äter fortfarande antidepressiva och har gjort det i ca 7år. Vill sluta men läkarna säger, inte nu.
   Ska prata med läkare i eftermiddag.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.