Jag saknar och längtar

Just nu är det en himla massa vädergnäll på mig och när det väl är lite sol, ja då jobbar jag men framförallt så har jag kameran hemma. Hur dumt är inte det?

Jag längtar, jag längtar, jag längtar

Jag längtar, jag längtar, jag längtar

Jag saknar, jag saknar, jag saknar

Jag saknar, jag saknar, jag saknar

Oj vad jag längtar efter våren. Oj vad jag längtar efter solen. Oj vad jag saknar att fotografera. Oj vad jag saknar kunskap en jag längtar efter.

4 kommentarer

  1. Härliga bilder Emma! Får mig också att längta! Vågar knappt säga det men för första gången i mitt liv längtar jag efter solsemester! Bara ta det lugnt, läsa en bra bok och äta glass! *drömmer* I sommar blir det kanske så! Ska på semester med mamma, pappa, moster, mosters man och 3 hundar. Då kanske man kan få lite lugn och ro.. Vi ska inte så långt, men målet är inte det viktiga!

    • Jag längtar också efter en solsemester men det kommer vi inte göra. Vi har sagt att barnen ska vara större innan vi reser utomlands. Men jag längtar tills det är dags att dra iväg med husvagnen första gången. *drömmer mig bort*

  2. Idag skiner solen över de två första fotona 🙂 Den är så stark så man bli bländad när den pussar havet som ligger stilla som en spegel. Tyvärr har jag andra åtagande idag annars hade jag gått en sväng med min vän Canon 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.