Klåda

Jag har fått klåda – fotografering- & redigeringsklåda. Jag vill, jag vill, jag vill men jag saknar ju tålamodet.

Eftersom jag just nu inte har tålamodet eller orken att lära mig nya saker leker jag med lite gamla saker. Lite ramar, lite nya vattenstämplar och lite schyssta vinklar.

Men vad jag har tråkigt ikväll, precis så där lagom tråkigt som jag behöver ha. Jag vet varför jag känner så här för det är nackdelen med mitt jobb. Det är högt tempo, fart och tvära kast precis hela tiden i mitt jobb. Så när man sen sitter där i soffan och ska njuta av soffhäng på fredagskväll då kommer den där rastlösheten krypandes. Kroppen vänjer sig snabbt vid högvarv.

Jag försökte surfa efter lite snyggaklädertillwpevent-kläder men det gick inget bra. Jag har liksom inte ens en idé i huvudet om vad jag vill ha på mig. Byxor? Kjol? Klänning? Kostym? Svart sopsäck? Jag har liksom inte hittat någon bra inspiration. Jag skulle vilja ha en kombo av HoP, attvaranagonsfru, Malenami och en släng av Lingon. Sen får det gärna vara lika bekvämt som katten i Alice i Underlandet. Det hade inte heller skadat om jag plötsligt vaknade och hade fått en släng av älvhår.

Eller så tar jag den där blåa klänningen som jag köpte i somras? våras? när jag hade min Emma-dag. Den har jag ju aldrig använt eftersom den inte är upplagd ännu. Kanske skulle kalla in styrkorna? Vad tror du fina fru Stjernholm kan den blåa klänningen passa? Fridalalalala tror du att du har möjlighet att hjälpa mig lägga upp klänningen innan den 11 februari?
Och fina Ina ska ju faktiskt göra vid mitt hår och mina naglar i samma vecka som eventet.

Det här blir nog bra! Jag måste bara lära mig att sluta nojja! Jag skiter ju högaktningsfullt i vad alla andra har på sig! Jag ska gå dit och ha en riktigt riktigt riktigt riktigt rolig dag. Lyssna på en svamlande Ranelid. Krama om en svår Lena. Peta lite på en annan Emma för att se om hon verkligen finns. Råglo på en Malena. Leta upp en forumvän som blev en bloggvän. Ha sällskap hem med en nära bloggande färgklick. Och för att fotografera slut på alla mina SD-kort, alla tre. Och för att kunna berätta för alla hur roligt det var. Och för alla tävlingar. Och så var det ju det där med att få två goodiebags… Inte helt fel det heller. Jag hoppas så att jag får en chans att krama om Emma och säga hej till Malena. Det hade varit stort i min lilla värld. 

4 kommentarer

 1. Emma, njut. Jag tycker du skulle kunna gå i sopsäcken och ändå vara världens vackraste. Men jag förstår din oro. Man vill passa in och känna sig bekväm. Speciellt om det är folk som man “ser upp till”. Tänk vilken upplevelse. 😀 Njut.

  • Jag ska njuta i fulla drag.
   Problemet med kläderna ligger väl i mitt intresse för kläder, min plånbok men främst min klädstorlek. Det är korkat att gilla modeskaparnas kläder när man inte ser ut som en modell. Jag har ju både underlängd, övervikt och bröst. Haha

 2. Ja, vad är en bal på slottet liksom:)) jag är fortfarande helt i ingenstansland gällande kläder. Har inte en endaste susning och jag är aningens nervös..Jojo..nervös!
  Du blir superfin i vad du än sätter på dig, det kan jag lova dig!!
  kram kram:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.