Julen vara än till påska!

Jag läser hos många influencers att julen plockas ner. Min morfar har lärt mig att julen vara än till påska! Det håller jag hårt på och om man fortfarande kunde handla julmust på back så hade jag gjort det. Morfar köpte alltid massa backar med julmust så där drack man julmust till påsk och påskmust till midsommar. Älskar’t!

Jag har bara plockat undan några skålar, godiset var slut. Men annars står allting kvar, hyacinterna doftar fortfarande ljuvligt. Varje kväll tänder vi ljusen och granarna står så vackert. Ja alltså de riktiga granarna, ni vet lilla granen och minigranen. Plastgranen barrar ju inte.

Jag äter frukost hemma för jag måste ha skinksmörgås till frukost innan jag går hemifrån. Jag äter skinkmacka till lunch när jag kommer hem från jobbet. Tydligen tycker familjen inte att det är okej att äta skinkmacka även till kvällsmat. Förstår inte vad de menar.

Jag älskar julen! Undras om familjen kan luras till att äta julbord här hemma imorgon. Hehe

4 kommentarer

  1. Ja så säger ju visan och historien att i alla fall fram till tjugonde Knut ska julen vara kvar. Men i år kommer det mesta åka bort efter eller redan innan nyår. Har redan börjat lite smått att ta bort småsaker.

    • När snön nu försvinner så finns det stor risk att jag också börjar plocka bort julen. Jag äskar verkligen julen men det är en speciell känsla när man byter ut och det blir ljusare. Köper en bukett tulpaner och gör hemmet fräschare.

    • Rätt många år så har vi gjort så att vi har tagit bort allt utom julgardiner och stjärnor just för att det är mysigt. Men innan Kärlekens födelsedag så är det alltid borta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.