Julsakerna börjar komma

Julsakerna börjar komma fram i butikerna och jag älskar det! Igår var vi på CityGross för att veckohandla och Alfred ville så gärna titta på julsakerna så det gjorde vi (inte som att jag säger nej till en sån sak).  Julsakerna börjar kommaJulsakerna börjar komma Julsakerna börjar komma

Jag kunde bara inte motstå julkopparna! Så himla fina! Jag tänkte göra annorlunda pepparkakor i år, skära ut runda och tunna pepparkakor som jag sedan stämplar. Tänkte det kunde vara fint. Suveränt för just dessa stämplarna var nedsatta till bara 5 kr styck pga. förra årets modell.dsc_8344 dsc_8348 dsc_8349

Jag köpte Amelia Jul igår, när Amelia Jul kommer ut så känns det som att det verkligen är nära nu, nära till julpysslet börjar. Nu börjar längtan efter vita hyacinter och minigranar!
Ja och en ny jultröja vill jag ha! Jag har en röd som jag köpte ifjor och nu skulle jag vilja ha en vit också. Tycker det är så himla kul med jultröjor för det får mig alltid att tänka på Bridget Jones och Mr Darcy. Har ni några jultröjor?
Att skapa ett julmagazine som Amelia Jul måste vara så himla roligt! Tänk att jobba med att hitta nya julprylar att tipsa om, hur kul som helst!
Julsakerna börjar komma

Ernst har så rätt så! Det är väl just därför som jag gillar julen så mycket för julen är kärlek!

4 kommentarer

  1. Jag blir så julsugen när jag kokat in din jul-instagrsm men nu är det halloween pynt hemma hos oss som gäller men snart så kan man börja smyga fram lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.