Läkarbesök

20110906-083224.jpg

Idag var vi uppe med tuppen. Klockan åtta skulle vi vara hos fru ögondoktorn och dessförinnan skulle vi lämna Alfred hos gammelmormor och gammelmorfar. Ja och sen fick ta en sväng inom föleskolan (Vincents ord för förskolan) för mamman är förvirrad och glömsk. Skor, skor kan vara bra att ha på fötterna när man går ut…
Nu har vi varit inne hos doktorn och Vincent har fått ögondroppar. Nu sitter vi och väntar på att dropparna ska gotta till sig i ögat och öppna upp ögonbottnen. Mysigt va?

Över pedagogiska mamman kom precis in med sin son i väntrummet. Oh My God! Varför ska vissa mammor vara så galet överdrivna? *suckar*

Åter till Vincent… Vi hoppas att det bara är trötthet som gör att han skelar men vi helt förberedda på att det blir glasögon eller lapp för ögat.

4 kommentarer

  1. Åhhh va han liknar en viss liten Prinsunge när vi var hos doktorn <3
    Hur tog han det med ögondroppar och undersökning? Gick det bra att vara stilla?

    • Jag brukar lite slarvigt säga att de där överpedagogiska mammorna är utan tvekan förskollärare. Lite elakt men egentligen mest baserat på två (till åren komna) kvinnor i min närhet som är förskollärare.

      Min svåger, som jobbar som vaktmästare på en grundskola, brukar säga att lärare är ett pack för sig själv. *s* Undras om han har sprungit in i min gamla fransklärare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.