Längtar till nattning

Alltså det har inte varit semester på något sätt! Idag hade det varit mer att ha semester att vara på jobb än hemma! För det första så var Vincent jättebesviken imorse när han inte skulle gå till förskolan. Är det lördag igen? frågade han när han fick reda på att han inte skulle dit. Då med en jättebesviken röst precis som att lördagar vore de värsta dagarna. Sen fick inte barnen sin vilja igenom eftersom jag ville titta på Nyhetsmorgon och höra hur södra Sverige mådde efter stormen. Ja ni kan ju själva räkna ut hur det lät här hemma då. Precis! Sirenerna gick, länge och högt.
Tack och lov så fick jag ett räddande sms från min räddare på vita springaren, nåja hon kom gående. haha Att få leka med vänner vad precis vad mina gossar behövde och jag behövde få prata med Victoria. Varje gång vi träffas nu, vilket tyvärr inte är så ofta längre, så saknar jag dagarna vi hade tillsammans när vi var föräldralediga. Fast dagen har varit som den har idag så saknar jag så innerligt att vara hemma med pojkarna. Det är livskvalité att kunna vara med barnen mycket. Imorgon är min lediga dag och Vincents 5 årsdag. Jag tänker göra den dagen så bra som jag bara kan!

P1000043

P1000051

P1000055

Vincent-2008-11-03

Jag önskar att jag kunde få uppleva den känslan igen, att bli mamma för första gången. Det var speciellt på ett annat sätt än när älskade Skrutten kom

Så här dags för 5 år sedan låg jag på BB i Lund och kelade med min allra bästa vän – Lustgasen. 01.50 är Vincent född.

F A N T A S T I S K T! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.