När Simone kom på besök

Så var den alltså här igår, stormen Simone. Jag var så orolig för att grannens stora gran skulle trilla över vårt hus att Alfred fick sova tillsammans med Vincent. Det gick bra hela natten! Barnen sov gott och granen står fortfarande.
Jag har dock inte sovit hela natten. Jag har vaknat till och från hela natten för att kolla information om tågen och lyssnat på stormen.
Gårkvällen var verkligen blåsig och jag satt som på nålar hela kvällen. Massa tända ljus och ficklampan på bordet. Efter att ha bott på landet i många år så tappade jag förstås upp vatten och bryggde kaffe och hällde på termos.

20131029-083247.jpg
Nu ska jag gå ut och kolla om det har hänt något värre än att grannens soptunna har trillat och delat med sig av innehållet.
Hur har det gått för er?

5 kommentarer

  1. Förstår din oro för grannens träd.. Vår granne har en gigantisk blodbok, står vinden på mot vårt får vi den rakt in i sovrummet…
    Det som hänt här är att en av grannarnas takstege har krökts, en annan grannes soptunnor är välta och grannen med blodboken har fått ett mindre träd på sitt hus… men inga skador på huset som tur är… Det är vad jag kan se inifrån soffan (via fb och ut genom fönsterna)

  2. Stormen kom till oss först vid 21 snåret. Från en sekund till en annan gick det från tystnad till full regnstorm. Vi hade nog inte ens i närheten av så mycket storm som er. Inga strömavbrott eller något. Det varade bara i 1½ timma innan det avtog. Kram

    • Här var det mer eller mindre också så, kom från ingenstans typ. Precis som meteorologerna hade sagt så kom den in vid 16-tiden. Strömavbrott lyckades dock vi klara oss ifrån men många här i min lilla håla har varit utan ström, vatten och telefon i ett dygn nu. Inget kul!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.